ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE


Devleti Dolandıran, Bebekleri Öldüren Çete

Ülkemizde bir skandal patladı. Bu kez karşımızda, sadece devleti dolandırmakla kalmayıp, masum bebeklerin canını alan bir çete var. Bu, vicdanları sızlatan, insanlığı utandıran ve milli değerlerimize hakaret niteliğinde bir olaydır. Biz, bebekleri emanet sayan, vatanı devletini her şeyden üstün tutan bir milletiz. Ancak bu çete, maalesef kutsal olan ne varsa ayaklar altına almış durumda.

Her şey, Cimer'e yapılan bir ihbarla başladı. Sağlık bakanlığı hemen harekete geçti ve adı geçen hastanelerde bebeklerin ölüm oranlarındaki anormalliklerle ilgili titiz bir araştırma sonucu vahim tabloya ulaştı. Ailelerin gözyaşları, acıları, yürek burkan hikayeleri bir araya geldiğinde bu olayın perde arkasında çok daha büyük bir ihanet olduğu ortaya çıktı. Bu ihanetin başrolünde ise kendini doktor olarak adlandıran bir şahıs Fırat Sarı. Devleti dolandırarak, kamu kaynaklarını kendi çıkarlarına kullanarak bir düzine masum bebeğin ölümüne sebep olan bu şahsın ve çetesinin eylemleri karşısında kelimeler yetersiz kalıyor. Evet, bu insanlar teröristtir eğrisi dorusu yok bunu söylemekten çekinmeyeceğim. Çünkü bir çocuğun canına kastetmek, sadece bir aileyi değil, bir milleti yaralamak demektir.

Bu skandalın ortaya çıkmasını sağlayan ve olayların üzerine giderek suçluları ortaya çıkaran bu devletin savcısına da, sağlık bakanlığımıza da, Cimer sistemini kuranlara da minnettarız. Bu ülkede hala adaletin var olduğunu, devlete güvenimizin sarsılmadığını bu sacın 3 ayağının ne kadar güçlü olduğunu gösterdiler. Böylesine kirli bir çeteyi deşifre etmek cesaret ister, vicdan ister Savcımız soyadı gibi kahramanlık gösteren Yavuz Engin'e, kolluk kuvvetlerimize, Cimer sistemine canı gönülden şükranlarımı sunarım. Bir cesur savcı, sadece adaleti sağlamakla kalmadı; aynı zamanda vatansever bir duruş gösterdi. Bugün, bu çete yüzünden hayatını kaybeden bebeklerin ailelerinin acılarını yüreğimizde hissediyoruz. Milli değerlerimizi hiçe sayarak, devleti dolandırarak ve canımıza kastederek bu ülkenin geleceğini karartanlar en ağır cezayı almalı. Çünkü bebeklerimiz bizim yarınlarımızdır. Onlara zarar vermek, bu milletin geleceğine kastetmektir.

Bugün insan olmaktan utanıyorum. Ama yarın, adalet yerini bulduğunda, vatanımıza olan inancımızla ayağa kalkacağız. Çünkü bu topraklar, haini de kahramanı da asla unutmaz!


Yazarın diğer yazıları