ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE


Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'nin gurur gecesi

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası'ndaki ilk maçını dün Gürcistan yaptı. Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen şampiyonada F Grubu'nda yer alan Türkiye, organizasyondaki ilk sınavını Gürcistan karşısında 3-1 yenerek verdi.

Türk futbolunu yakından takip eden birisi olarak dün izlediğim futboldan müthiş keyif aldığımı söylemek isterim. Taraftarı olduğum takımı sezon boyunca takip ettim ve sonunda da bir Galatasaraylı olarak şampiyonluk sevincini yaşadım. Fakat Milli Takım sevinci bir başka. Ayrıştırmayan bir sporun yansımasıdır Türkiye maçları. Aynı masada tüm takım taraftarını bir arada görmek gerçekten beni çok mutlu ediyor.

Dünyanın şuan ki zorlu dönemi içinde nefes aldığımız alanlardan biri spor. Ve Türkiye'nin son dönemlerde elde ettiği başarılar gerçekten umut aşılıyor. Eminim sizlere de oluyordur. Her başarıdan sonra kendimi çok güçlü hissediyorum. Fonda Mehter marşı ''Türkiye, Türkiye ''diyerek sokaklarda koşasım geliyorJ

Gelelim Almanya'nın ev sahipliğinde gerçekleşen 2024 Avrupa Şampiyonası'nda ilk sınavımızı kazandıran ve önümüzdeki maçları daha heyecanlı hale getiren o muhteşem üç gole.

Mert Müldür'ün harika şutuyla öne geçen Türkiye, Georges Mikautadze'nin beraberlik golüne engel olamadı. Ardından Avrupa basınında ''Türk Messi kendini duyurdu'' methiyeleri ile bizi gururlandıran Arda Güler, attığı müthiş golle Türkiye'yi yeniden öne geçirdi. Uzatma dakikalarında Muhammed Kerem Aktürkoğlu'nun golü, maçın sonucunu belirledi.

Arda Güler...

Geçmişten bugüne gurur duyduğumuz başarısı ile övündüğümüz birçok futbolcu olmuştur. Son dönemlerde Arda Güler ismi yediden yetmişe herkesin dilinde. Gürcistan'a attığı gol Arda Güler'in en iyi golü için erken aday oldu. Arda Güler futbolu sevmeyene futbolu sevdirmesine şahit oldum. Milli gururumuz Arda Güler'in gol sonrası sevinci gerçekten inancın başarısı olarak adlandırabiliriz ki maç sonrası röportajında hayalini kurduğum golü attım demesi de inanmanın gücünü anlatıyor. Bu çocuk gerçekten sadece futbolun değil, inancın da gücünü temsil ediyor. Arda Gülerin tüm röportajlarını yakından takip ediyorum bu yolda yürüyen tüm gençler içinde okumalarını tavsiye ediyorum. Ailesine de teşekkür ederim. Büyüklerine abi deme terbiyesi ile büyütüldüğü için, bizim değerlerimizle büyütüldüğü için, inancını bu kadar güzel yaşamasına neden oldukları için. İyi ki varsın Arda Güler.

Avrupa şampiyonası ne zaman bitiyor?

Son 16 turu 29 Haziran - 2 Temmuz, Çeyrek Final 5-6 Temmuz, Yarı Final 9-10 Temmuz ve final mücadelesi 14 Temmuz tarihinde oynanacak. Bizlerde yakından takip edip muhteşem gollerle sevineceğiz.


Yazarın diğer yazıları