ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Haftanın zengini 7 burç! Haftalık burç yorumları/21-27 Ekim

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Haftanın zengini 7 burç! Haftalık burç yorumları/21-27 Ekim

21-27 Ekim 2024 haftalık burç yorumlarında bazılarına para uyarısı var. Hangi burçlar yatırıma odaklı, hangileri için fırsat zamanı? Astrolog Özlem Recep haftalık burç yorumlarını yazdı. Astroloji finans bilgilerine ışık tutabilir. İşte haftanın zengini 7 burç…

Haftalık burç yorumlarında en çok merak edilen şey para konusu. Haftanın yatırımcı burçları, zengin burçları, şanslı burçlarını merak edenlere Astrolog Özlem Recep'in 21-27 Ekim 2024 haftalık burç yorumlarını derledik. 7 burç haftanın en zengini olabilir...

HAFTALIK BURÇ YORUMLARINDA PARA UYARISI

Koç: Sevgili Koç burcu, yatırım yapmak istiyorsan, ortaklı bir projenin içerisinde var olmak istiyorsan, banka ve süreçleri planlamak adına önemli bir döngüden geçebilirsin. Önemli konuşmalar, ciddi bir akşam yemeği, geleceğimiz nereye gidiyor diye sorduğun tüm soruların cevaplarını bu hafta itibariyle alacaksın. Bu beraberliği gerek aile, gerek iş temposundan dolayı yaşadığın sıkıntılardan sebeple sıkıntıya sokuyorsan ve beraberliğiniz devam etsin istiyorsan önem vermelisiniz. Perşembe ve Cuma günü birlikteliği kurtarmak için güzel zamanlar. Hale hazırda güzel bir birliktelik ancak çevresel sıkıntılar gündemdeyse kısa seyahat planları gündeme gelebilir. Gelelim özel hayatına, aşk hayatında önemli bir kırılım yaşıyorsan, birbirinize çok net olacağınız önemli bir yol ayrımı seninle birlikte.

Boğa: Sevgili Boğa burcu, maddi kaynakların arttığı şahane bir hafta. Haftanın genelinde rakiplerinin seni haksız rekabete uğratacağı ya da iftira atacağı konulara karşı dikkatli olmalısın. Beraberliğinde hafta ortasında yaşanılan krizler bazı ortaya çıkacak gerçeklerle netlik kazanabilir ve çıkabilir. Maddi kaynaklarını güçlendirecek projeler açısından Perşembe ve Cuma günü fırsatlar seninle.

Yengeç: Sevgili Yengeç burcu, iş hayatı ile ilgili gelişmeleri hafta sonuna kadar yaşayabilirsin. Maddi kaynakların ile ilgili fırsatlı büyümeleri istiyorsan Perşembe ve Cuma günü kaçırmamalısın. Hafta ortası sinirlerine çok dikkat etmeli ve kazalara karşı dikkatli olmalısın.

Başak: Sevgili Başak burcu, kariyerindeki büyümenin merkezinde olacağı bir hafta. Yakınlarının bazı kıskançlıklarını dengelemen önemli. Çarşamba günü çevrendeki kişilerin eleştirilerine karşı dikkatli olman önemli. Perşembe ve Cuma günü uluslararası konular, yurt dışı ve süreçleri açısından kıymetli. Hafta sonu ilişkilerindeki gerginlik geleceğini ilgilendiren konuları tehlikeye atmaması açısından önemli.

Terazi: Sevgili Terazi, kim dost kim düşman bu hafta her şey ortada. Beraberliğinle ilgili önemli bir aşamadan geçebilirsin. Hayatındaki kişinin aranızdaki soğukluğu çözebilecek girişimleri Perşembe ve Cuma günü seninle birlikte olabilir. Hafta sonu sağlığına özen göstermelisin.

Akrep: Sevgili Akrep burcu, finansal kaynakları değerlendirmek için güzel bir hafta. İş hayatında büyük projeleri kârlandırmak istiyorsan Perşembe ve Cuma gününü değerlendirebilirsin.

Balık: Sevgili Balık burcu, ailenin içinde üzüldüğün ve gerildiğin ne varsa tekrar gündeme gelebilir. Maddi kaynaklarını arttıracak projeler Çarşamba günü gelişecek fırsatlarla senin karşında olabilir. Ev taşımak ve dekore etmek istiyorsan önemli gelişmeler bulunuyor. Kariyer hayatınla ilgili fırsatlar Perşembe ve Cuma günü seninle birlikte.