ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Zodyak'ta kar yağışını seven 5 burç

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Zodyak'ta kar yağışını seven 5 burç

Kar yağışını sevenler için battaniye mevsimi geldi. Sıcak bir kahve ve çay eşliğinde cam kenarı arayan burçları bir araya getirdik. Kış tutkunu burçları sizler için derledik. İşte kar yağışını seven 5 burç…

Kış mevsimi bazı burçlar için çok değerli. Onların ilham kaynağı tam anlamıyla soğuk hava. Kış mevsimi birçoğuna yorucu gelse de onlar için evde sakinlik ve huzur zamanı. Özellikle kar yağışını seven burçları bir araya getirdik.

KAR YAĞIŞINI SEVEN 5 BURÇ

Kahve ve çay yudumlama, battaniyeleri ortaya çıkarma vakti geldi. Tüm kış severler bu mevsimi bekliyor. Kar tanelerinin görüntüsü, yağmurun sesi onlar için huzurun sesi demek. Kış seven burçlar mesafe de sever, yalnızlık da sever. O halde şimdi, rahat kış mevsiminin tutkunu olan burçlara bir göz atalım.

Boğa burcu

Sakin yapınız kışa hayran olduğunuzun göstergesi. Her şeyden çok rahatlığı seviyorsunuz, bu yüzden rahat battaniyelerin konforunda kıvrılmak her zaman tercih edeceğiniz bir şey.

Terazi burcu

Bir yerde kar yağarken tişörtle gezen biri varsa o kesin terazi burcudur. Denge burcu olan Terazi soğuk mevsimleri sever, sıcağa asla dayanamaz. Kar yağışı onu mutlu eder. Terazi burcu için bir şömine bir de çay oldu mu başka bir şeye gerek yoktur. Yalnızlığı ve kafa dinlemeyi severler. Onlar için kalabalık tercih meselesidir.

Başak burcu

Kar yağınca evdeki konsepti değiştiren bir burç varsa o kesin Başak burcudur. Kar tanelerini seven Başak burcu kışın bile hayatın tadını çıkarmayı başaran burçtur. Onların karakteristik özellikleri kışa uygundur.

Akrep burcu

Gizemi seven Akrep burcunun mevsimi kıştır. Karın yağması onlar için romantiktir. Kayağı da birçoğu sever.

Oğlak burcu

Oğlak burcu kendisiyle muhasebe yapmayı seven bir burçtur. Bu yüzden kış mevsimi, kar yağışı geçmiş yılı gözden geçirmeniz için size zaman sağlar. Evde kalarak, hayatınızda önemli bir rol oynayan mevcut yılın hatalarını, hedeflerini, kararlarını ve olaylarını düşünebilirsiniz.

Zodyak'ta en sıkıcı 5 burç

Kan grubu A ve 0 olanlarda sık görülüyor! Acil sofradan kaldırın