ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

En mızıkçı 3 burç: Hırs, inat ve kazanma aşkı...

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
En mızıkçı 3 burç: Hırs, inat ve kazanma aşkı...

Bazı insanlar hayatını sadece kazanmaya odakladığı için kaybetmeden mızıkçılığa başlar. Bu kişilerin davranışlarının sebebi burçları olabilir. İş ve özel hayatta da takım oyunlarına uyum sağlayamayan bu burçlar kişisel çıkarlarını daima önde tutar. İşte astrolojiye göre en mızıkçı 3 burç…

Her burcun sinir bozucu özelliği mutlaka vardır. Bazıları bu kişilik özellikleri sayesinde hayattaki farkını belli eder ve bu şekilde başarılı olurken bazıları da sevilmez, dışlanır.

EN MIZIKÇI BURÇLAR

Herkesin farklı görünmesi elbette insan doğasını eşsiz kılan bir özelliktir. Ancak bazıları var ki mızıkçılık denilince listenin başını çeker. Astroloji bunun hakkında bir fikir edinmenize yardımcı olabilir.

Aslan

Bencil olan Aslan burcu bir oyun varsa dayanamaz. İlgi ve övgü düşkünü Aslan burcu kendi çıkarı için tüm riskleri göze alır. Herkese yetecek kadar sevgisi olsa da asla göstermeyi sevmez. Oyunbozan olmayı tercih eder.

Akrep

Gizemli, manipülatif ve dramatik olan Akrep burcu içinde bulunduğu durumu telafiye çevirmeyi iyi bilir. Onlara yakınlaşmak için çok çaba sarf etmek gerekir.

Boğa burcu

İnadıyla ünlenen Boğa burcu karar verdikten sonra kimseyle tartışmaz. Tek başına tüm takımın hakkında gelir. Gerekirse mızıkçı olur. Aile ve arkadaşlarına karşı oldukça koruyucudurlar.

Zekasıyla komik olan 3 burç

Nabza göre şerbet veren 3 burç