ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Zodyak'ta en deli 5 burç! Köy yansa…

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Zodyak'ta en deli 5 burç! Köy yansa…

Hangimiz severken, sinirlenirken ya da üzülürken deli olmuyoruz. Hepimizin zaman zaman çılgın davranışları olur. Fakat bu bazı burçlarda biraz daha belirgindir. Zodyak'ta en deli burçları bir araya topladık. İşte çılgın 5 burç…

Mantıklı açıklayamadığımız her şeyi delilik olarak yorumlarız. Astroloji Zodyak'ta en deli burçların özelliklerini anlarken yardımcı oluyor.

Coşku, öfke, risk herkeste olan belli başlı özelliklerdir. Ancak bu özelliklere sahip bazı burçlar ilk sıradadır. Onlar en deli burçlardır. Ne inandığından vazgeçerler ne de sevdiklerinden... Sonunu düşünmeden hareket ederler.

Haftanın zengini 7 burç! Haftalık burç yorumları/21-27 Ekim

EN DELİ 5 BURÇ

Deliliğin tanımı kişiden kişiye değişir. Delilik bazen akıntı gibidir bazen de beklenmedik anlar da ortaya çıkan tepkilerdir. Her durumda bir aşırılık vardır.

İkizler burcu

Çok kişilikleriyle bilinen İkizler burcu düşünceleri ve ruh halleri açısından öngörülemezdir. Kendilerini sıklıkla köklü ideolojik değişikliklerden geçerken bulurlar. Yanındayken asla sıkılmayacağınız İkizler burcu göz açıp kapayıncaya kadar kendileriyle çelişebilirler. Açık ama gizemli, dışa dönük ama çekingendirler. Bu da onları deli yapar.

Koç burcu

Zodyak'ta en deli burçlardan biri olan Koç burcu tutkulu ve bağımsızdır. Koç burcu, yüksek baskı ortamlarında başarılı olan hızlı karar vericilerdir. Ancak aceleci kararları hızlı pişman olmalarına neden olur. Heyecan ve adrenaline olan bu ihtiyaç, onları başkalarına çılgın görünmelerine neden olan riskli davranışlarda bulunmaya yönlendirebilir.

Aslan burcu

Zodyak'ın en deli burcu olarak üçüncü sırada yer alır. Cesur kişilikleri onları bazen zor durumda bırakabilir. Onlar ilgi odağı olmak için her şeyi yaparlar. Ve bu onların eğlenceli çılgın taraflarıdır. Ancak istedikleri ilgiyi görmediklerinde oldukça dramatik ve abartılı olabilirler, bu da onları daha olumsuz bir ortamda çılgın gibi gösterebilir.

Akrep burcu

Gizli deli olan Akrep burçları Zodyak'ın kontrollü delisidir. Bir şeye kafalarını koyduklarında, kendilerini deliliğin eşiğine kadar zorlamak anlamına gelse bile hiçbir şey onları durduramaz. Yoğun, tutkuludurlar ve önemsedikleri kişilere karşı son derece sadık olabilirler. Bu özellikler açıkça güçlü yönler olsa da aşırıya kaçıldığında onları çılgına çevirebilir. Akrepler kıskanç ve sahiplenici olmalarıyla ünlüdür, bu da ilişkilerde sıklıkla aşırı davranışlara veya eylemlere yol açar.

Boğa burcu

En çılgın burçlardandır. Sakin görünseler de vahşi tarafları vardır. Hayatın pratik yönlerine odaklanarak, çılgın veya kaotik olarak görülebilecek her şeyden kaçınma eğilimindedirler. Sahiplenici ve inatçı bireyler olarak, öfkelendiklerinde veya üzüldüklerinde korkutucu olabilirler.

Zodyak'ta en zeki 5 burç