ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Zodyak'ta en zeki 5 burç! Onların kafasında 40 tilki var

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Zodyak'ta en zeki 5 burç! Onların kafasında 40 tilki var

Astroloji Zodyak'taki her burcun zekasını farklı yorumlar. Fakat bazı burçların IQ seviyesinin daha yüksek olduğunu belirtir. 5 burç farklı düşünmesiyle, stratejisiyle ve analitik gücüyle diğerlerinden daha ön plandadır. İşte Zodyak'ın en zeki 5 burcu…

Yetenekler, nitelikler, kültür ve çevre zekayı etkileyen en önemli kalemlerdir. Astroloji bu konuda bazı burçların analitik zekası yönünden daha güçlü olduğunu savunur. Zodyak'taki en zeki burçların listesini yorumladık.

Görsel zeka testi: Ananaslar arasındaki limon nerede? 5 saniyede bulanlar...

EN ZEKİ BURÇLAR

Her insanın IQ seviyesi farklı düzeydedir. Peki, bunun burcunuzla da ilgili olabileceğini hiç düşündünüz mü? Burcunuzun en zeki burçlar listesinde olup olmadığını merak ediyorsanız. Cevabı aşağıda yer alıyor.

Başak

Sistematik olan Başak yaş tahtaya basmaz. Onlar titizliklerini zekalarına da yansıtır. Mantıklı düşünmeye çalışırlar ve sorunları çözerken akıl yürütürler. Metodik düşünceleri onları başarıya ulaştırır.

Akrep

En ilginç düşüncelerin çıktığı Akrep burçları zeki burçlar kategorisindedir. Dinamik bir motivasyon gücüne sahip Akrep burcu en karmaşık sorunlara bile sakin yaklaşır ve sorundan çok çözmeye odaklanır. Stratejik düşünceleri onları başarılı yapar.

Kova

İleri görüşlü Kovalar zekalarını belli etmez. Ama alışılmışın dışında bir mantaliteleri vardır. Analitik zihinleri sayesinde hiçbir şey gözlerinden kaçmaz.

Oğlak

Stratejik olan Oğlak burcu zekayı bile disiplinle çalıştırır. Çok yeteneklidirler. Pragmatik bakışları entelektüel kimlikleriyle birleştiğinde ortaya hedefler ve başarı çıkar.

İkizler

Hızlı düşünen, çabuk karar veren ve değiştiren İkizler burcu pratik zekasıyla ünlüdür. Doğuştan gelen merakları ve analiz güçleri onları bilgiye aç yapar. Hızlı bilgi işlerler ve iletişim becerilerini zekalarına dahil ederler.

Kar yağışını seven 5 burç

Zodyak'ta en hesapçı burçlar!