ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Kızıl Goncalar 24. bölüm fragmanı | "Ablan Yaşıyor Kızım, Ölmemiş!"

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Kızıl Goncalar 24. bölüm fragmanı | "Ablan Yaşıyor Kızım, Ölmemiş!"

Kızıl Goncalar dizisinin 24. Bölüm fragmanı yayınlandı. Now TV'de yayınlanan dizinin ekrana gelen son bölümünde Levent, Cüneyd'i gizlice kendien getirmeye çalışırken Cüneyd ise bir tek Zeynep'i hatırlamıştı. Kızıl Goncalar 24. Bölüm fragmanında ise Meryem, Zeynep'e Mira'nın ablası olduğunu açıklıyor. Peki Cüneyd cephesinde neler yaşanacak? İşte Kızıl Goncalar 24. Bölüm 1. fragmanı

Kızıl Goncalar 24. Bölüm 1. Fragmanı yayınlandı. Yapımını Gold Film'in, yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği dizinin son bölümünde Zeynep, Cüneyd'i yaklaşan tehlikeden kurtarmak isterken onun kaderine yön vermek zorunda kalmıştı. Kızıl Goncalar 24. bölüm fragmanında ise Cüneyd baba olduğunu, Zeynep ise Mira ile kardeş olduğunu öğreniyor. İşte Kızıl Goncalar 24. bölüm fragmanı

KIZIL GONCALAR 24. BÖLÜM 1. FRAGMANI

Başrollerini Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın paylaştığı Kızıl Goncalar 24. bölüm fragmanında Meryem, Zeynep'e Mira'nın ablası olduğunu açıklıyor. Cüneyd ise baba olduğunu öğreniyor.

Yapımını Gold Film'in, yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği Kızıl Goncalar 24. bölümüyle 28 Ekim Pazartesi saat 20.00'de!

KIZIL GONCALAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cüneyd, zihninin onu götürdüğü evinde Zeynep'le karşılaşırken Sadi'nin son anda bulduğu çözüm de Meryem'i Naim'in elinden kurtarmıştır. Bu sırada dergahta Melike'nin başına gelenler ortalığı ayağa kaldırır.

Levent, bu olay sonucunda kızların okumasına engel olan Vahid'i köşeye sıkıştırmak için bir fırsat yakalamıştır ancak Vahid hem bu tuzağı boşa çıkarmaya hem de Levent'i yerle bir etmeye kararlıdır. Ancak bu yolda ona Meryem, Zeynep ve Birgül'ün yardımı gerekecektir.

Meryem ise Levent'le kağıt üzerinde bir evlilik fikrini bile hazmedemeyen Mira'nın gönlünü kazanamazsa gerekirse hapse dönmeyi göze almıştır.

Hasna'nın Kevser yüzünden köşeye sıkıştırdığı Sadi Hüdayi, Cüneyd'in durumuyla ilgili gerçeği öğrenince onu Vahit'ten korumak için Levent'ten yardım ister ancak Cüneyd'in durumunu herkesten gizlemek zorundadır.

Levent, Cüneyd'i gizlice kendien getirmeye çalışırken Cüneyd ise her adımda karşısına çıkan geçmişi sebebiyle büyük bir tehlikenin ortasında kalır.

Yaklaşan tehlikeden onu kurtarmak isteyen Zeynep çok zor bir kararın eşiğinde, Cüneyd'in kaderine yön vermek zorunda kalır. Kararı, yana yakıla gizemli kitabı arayan Vahid'in geleceğini de etkileyecektir. Mira ise tüm git-gellerine rağmen evliliği bir şartla onaylayacağını söyleyerek Meryem'i imkansız bir seçime zorlar.

Başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın yer aldığı dizide; Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehra Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.