ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Görsel zeka testi: Ananaslar arasındaki limon nerede? 5 saniyede bulanlar...

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Görsel zeka testi: Ananaslar arasındaki limon nerede? 5 saniyede bulanlar...

Meyveli görsel zeka testleri hem eğlendiriyor hem de düşündürüyor. Hafızanıza güveniyorsanız işte size meyveli görsel zeka testi. Ananaslar arasındaki limon sizce nerede? Bu optik illüzyona bakmak için sadece 5 saniyeniz var.

İnsanın zekasını, hafızasını test etmenin en keyifli yolu görsel zeka testleri. Bu testler odaklanmayı ve dikkat gücünü artırdığı gibi kişinin detaycılığını da ölçüyor. Peki, siz sadece 5 saniyede ananaslar arasındaki limonu görebildiniz mi?

Optik illüzyona dayalı testler, sınavlar, insanların kendilerini daha iyi anlamalarına yardımcı olabilecek daha küçük içgörüler sunmak için tasarlandı.

Bu şekilde, bu kişilik testleri her birimizin iç işleyişine dair güçlü yargılar, analizler sunuyor. Bu bazen bilişsel işlevler hakkında oluyor bazen de zeka ve hafıza hakkında.

Resme ilk bakışlar yanıltıcı olabilir. Ancak bir şeye ilk baktığınızda ne gördüğünüzü düşünmeye kendinizi zorlamanız, gözlerinizin ve zihninizin birkaç dakika alışmasıyla ortaya bambaşka sonuçlar çıkabilir. Hatta bir süre sonra görmediğiniz tüm detayları bile gördüğünüze şaşırabilirsiniz. Optik illüzyonların amacı da tam olarak budur.

5 SANİYEDE LİMONU GÖRENLER

Eğer resme bakıp 5 saniyede limonu gördüyseniz hayatın en büyük engellerini rahatlıkla aşabilen, pratik zekalı birisiniz demektir.

Ananaslar arasındaki limonu göremeyenler için cevap şu şekilde;

Görsel zeka testi: Açık kilit nerede? IQ'su yüksek olanlar hemen görüyor

Görsel zeka testi: Domatesler arasındaki yılbaşı süsü nerede? 5 saniyede bulanlar...