ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

21 Ekim 2024 reyting sonuçları | Kızıl Goncalar, Selahaddin Eyyubi, Kalpazan reyting sıralaması

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
21 Ekim 2024 reyting sonuçları | Kızıl Goncalar, Selahaddin Eyyubi, Kalpazan reyting sıralaması

Reyting rekabetinin yoğun yaşandığı pazartesi akşamı birbirinden iddialı dizi ve programlar izleyiciyle buluştu. Dün akşam ekrana gelen; Selahaddin Eyyubi, Kızıl Goncalar ve Timuçin Esen'in başrolünde yer aldığı Kalpazan dizisi reytinglerde kıyasıya yarıştı. Peki, 21 Ekim 2024 reyting sonuçları açıklandı mı? Kızıl Goncalar, Selahaddin Eyyubi, Kalpazan reyting sıralaması nasıl? İşte 21 Ekim 2024 reyting sonuçları

Reyting sonuçları izleyici ölçümleri sonrasında açıklanıyor. Pazartesi akşamı ekrana gelen iddialı yapımlara bir yenisi daha eklendi. Başrolünde Timuçin Esen'in yer aldığı Kalpazan dizisi ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkarken, TRT1'in sevilen dizisi Selahaddin Eyyubi yeni sezondan ilk bölümü ile ekrana geldi. Aynı saatlerde Kızıl Goncalar dizisi heyecan dolu bir bölümle ekrana geldi. Peki, 21 Ekim reyting sonuçlarına göre en çok ne izlendi? İşte Total, AB ve ABC kategorilerinde Selahaddin Eyyubi, Kızıl Goncalar, Kalpazan reyting sıralaması

21 EKİM 2024 REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Dün akşam sevilen diziler Kızıl Goncalar, Güzel Aşklar Diyarı ve Karadut yeni bölümleriyle ekrana gelirken; Başrolünde Timuçin Esen'in yer aldığı Kalpazan dizisi ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. İddialı yapımların yayınlandığı pazartesi akşamı Kızıl Goncalar, Selahaddin Eyyubi, Kalpazan reyting sıralaması merak edilen konular arasında yer aldı.

21 Ekim Pazartesi günü yayınlanan programların reyting sonuçları saat 10.30'da açıklanacak. Reyting sonuçları açıklanır açıklanmaz haberimizde yer alacaktır.

GENEÇ HAFTA PAZARTESİ REYTİNG SONUÇLARI NASILDI?

14 Ekim 2024 reyting ölçümlerine göre televizyon ekranlarına damgasını vuran program İzlanda Türkiye karşılaşması oldu.

İzlanda Türkiye UEFA Uluslar Ligi Karşılaşması Total, AB ve ABC gruplarında reyting listesinin zirvesinde yer aldı.

Reyting rekortmeni Kızıl Goncalar, geçtiğimiz hafta zirveyi milli maça bıraksa da Total, AB ve ABC gruplarında ikinci olarak başarısını sürdürdü.

Kızıl Goncalar özet bölümü bile bütün dizi ve programları geride bırakmayı başararak ilk 100 listesinde AB ve ABC gruplarında üçüncü sırada yer aldı.

Totalde üçüncü sıradan listeye giren yapım ise Masterchef Türkiye oldu.

Kızıl Goncalar 24. bölüm fragmanı yayınlandı