ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Tonlarca para vermeye gerek yok acısız ağrısız istenmeyen tüylere son! Hürrem sultan otu tozu(Hamam otu) tüylerde kökten yok ediyor

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Tonlarca para vermeye gerek yok acısız ağrısız istenmeyen tüylere son! Hürrem sultan otu tozu(Hamam otu) tüylerde kökten yok ediyor

Evinizde kolay ve rahat bir şekilde istenmeyen tüylerinizden acısız ve ağrısız Hürrem sultan otu tozu(Hamam otu) kurtulabilirsiniz. Üstelik bunu yaparken Hürrem sultan otu tozu (Hamam otu) acı ve ağrı hissetmeden doğal ve etkili bir şekilde yapabilirsiniz. İşte evde yapabileceğiniz ağrısız ve acısız doğal ve etkili tüy dökücü yöntemler….

Hemen hemen herkesin rahatsız olduğu istenmeyen tüylerden evde ağrısız ve acısız kurtulmak mümkün mü? Tüm yolları deneyen fakat hala tüylerinden kurtulamayan ve epilasyona kremlere artık tonla para vermek istemeyen kişiler, çözüm için doğal yollara başvurmaya başladı. İşte evinizde rahatça hazırlayabileceğiniz, Hürrem sultan otu tozu (Hamam otu) ile masrafsız, acısız ve ağrısız oldukça kolay tüy dökme kürleri...

Bu yöntemin diğer tüy dökme yöntemlerinden farkı ise kimyasal içerikli ürünlerin kullanılmamasıdır. Doğal malzemelerin cilde zarar vermeden tüylerin dökülmesini sağlaması, kadınların tercih sebepleri arasında yer alıyor. Ayrıca, düzenli olarak uygulandığında cilt üzerindeki tüylerin incelmesi ve daha az çıkması da doğal tüy dökme yönteminin avantajlarından biri olarak öne çıkıyor.

HÜRREM SULTAN OTU TOZU (HAMAM OTU) İLE AĞRISIZ ACISIZ TÜY DÖKME

Hürrem sultan otu tozu (Hamam otu) cildi tahriş etmeden tüyleri kökten yok etme özelliğine sahiptir. Bu yöntem sayesinde tüylerin tekrar çıkma olasılığı da oldukça düşüktür.

HAMAMLARDA BİLE KULLANIYORLARDI

Hürrem sultan otu tozu (Hamam otu) ile yüz, kol, bacak ya da dudak kenarı gibi bölgelerdeki istenmeyen tüylerden kurtulmak için Osmanlı döneminde hanedan kadınlarının ve hamamlarda kullanılıyordu. Hürrem sultan otu tozu (Hamam otu) sayesinde istenmeyen tüyler acısız ve ağrısız can yanmadan kolaylıkla temizlenir.

TÜY AZALTMADA ACI VE AĞRI HİSSETMEDEN DOĞAL YÖNTEMLER

LİMON VE TUZ

Limon suyu ve tuz, tüylerin büyümesini yavaşlatmaya yardımcı olan doğal maddelerdir. Bir limonun suyunu sıkın ve içine 2 çay kaşığı tuz ekleyin. Karışımı tüylü bölgeye uygulayın ve 15 dakika bekletin. Ardından bol su ile durulayın. Bu yöntemi haftada bir kez uygulayabilirsiniz.

·ŞEKER VE BAL

Şeker ve bal, kıl köklerini tıkayarak tüylerin çıkmasını zorlaştırır. Bir kasede bir yemek kaşığı şeker ve bir yemek kaşığı balı karıştırın. Karışımı tüylü bölgeye uygulayın ve dairesel hareketlerle ovun. Ardından bol su ile durulayın. Bu yöntemi haftada bir kez uygulayabilirsiniz.

KARBONAT VE TÜRK KAHVESİ TELVESİ

Karbonat ve Türk kahvesi telvesi, tüyleri incelterek daha az fark edilir hale getirir. Bir kasede bir çay bardağı karbonat ve bir çay bardağı Türk kahvesi telvesini karıştırın. Karışımı tüylü bölgeye uygulayın ve 15 dakika bekletin. Ardından bol su ile durulayın. Bu yöntemi haftada bir kez uygulayabilirsiniz.

UN VE HARDAL YAĞI

Hint yarımadasındaki annelerin çocuklarında yer alan istenmeyen tüyleri hardal yağıyla yok ettiklerini biliyormuydunuz? Hardal yağı tüy dökme açısından en etkili yöntemlerden bir tanesi. Malzemeler 6 yemek kaşığı buğday unu Su, 5-7 yemek kaşığı hardal yağı

YAPILIŞI

Unu bir kabın içerisine alın. Üzerine hamur olması için su ekleyin. Daha sonra hamuru hardal yağına batırın. Hamuru ileri geri hareketlerle tüylü bölge üzerinde gezdirin. Saniyeler sonra tüylerin hamurun üzerinde kaldığı görebilirsiniz.

JELÂTİN MASKESİ MALZEMELERİ

Bir yemek kaşığı jelatin tozu 2 damla çay ağacı yağı 1 yemek kaşığı bal 2,5 yemek kaşığı ılık süt

YAPILIŞI

Tüm malzemeleri iyice karıştırın. Daha sonra içerisine bal ekleyin. Tüylü olan bölgeye sürün 45 dk kadar bekletin.45 dk sonra yüzünüzden maskeyi soyma işlemine geçin. Tüylerin maskede kaldığını görebilirsiniz.

Doğal tüy dökme yöntemlerinin modern uygulamaları hakkında daha fazla bilgi almak ve size en uygun olan yöntemi keşfetmek için uzman bir dermatolog veya güzellik uzmanına danışmanızı öneririz.