ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Zeka testi: Cristiano Ronaldo nerede? 711 kişi denedi sadece 37'si 10 saniyede buldu

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Zeka testi: Cristiano Ronaldo nerede? 711 kişi denedi sadece 37'si 10 saniyede buldu

Zeka sınırlarını aşabilen bu optik illüzyon testi; Anderson Talisca, Arda Güler ve Cristiano Ronaldo görseline istinaden oluşturuldu. Optik illüzyon testinde beklenen, Anderson Talisca ve Arda Güler'in arasındaki Cristiano Ronaldo görselinin 10 saniye içinde fark edilmesi. Ancak belirtilen sürede tespit edilmesi hem dikkat hem de zeka gerektirebiliyor. İşte detaylar...

Optik illüzyon testlerini çözmek eğlenceli olmasının yanı sıra zeka ve dikkat gerektirebiliyor. Bu nedenle Türkiye'de ve diğer ülkelerde pek çok insan kendini denemek için söz konusu testleri çözüyor.

Anderson Talisca, Cristiano Ronaldo ve Arda Güler görseline istinaden oluşturulan bu optik illüzyon testi de pek çok insanın dikkatini çekti. Zira bu testte beklenen, Arda Güler ve Anderson Talisca görsellerinin içindeki Cristiano Ronaldo'nun 10 saniyede fark edilmesi. Ancak belirtilen sürede tespit edilmesi adeta zeka sınırlarını aşabiliyor.

ANDERSON TALİSCA VE ARDA GÜLER ÇOĞUNLUKTA

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, Arda Güler ve Anderson Talisca görselleri çoğunlukta bulunuyor. Öte yandan Cristiano Ronaldo görselinden bir tane olması ve gizli olması, bulunmasını neredeyse imkansız hale getirebiliyor.

Optik illüzyon testi, Türkiye'de toplam 711 futbol tutkununa gösterildi. Ancak sadece 37 kişi 10 saniyede başarılı olabildi. Bu nedenle sadece üstün dikkat ve zeka seviyesine sahip olan insanların 10 saniye içinde Anderson Talisca ve Arda Güler görsellerinin içindeki gizli futbolcuyu bulabilecekleri öne sürüldü.

Peki pek çok insanın çözerken başarısız olduğu, adeta zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde siz 10 saniyede başarılı olabilir misiniz? İşte hem Anderson Talisca hem Arda Güler hem de Cristiano Ronaldo görseline istinaden hazırlanan o optik illüzyon testi;

Cristiano Ronaldo İpucu: Dikkatin yanı sıra zeka gerektirebilen bu optik illüzyon testinde hem Arda Güler hem de Anderson Talisca görsellerinin çoğunlukta olması, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyordu. Eğer siz de bulunması gereken futbolcuyu tespit edemediyseniz, sağ orta tarafa daha dikkatli bakmalısınız.

ZEKA TESTİ: CRİSTİANO RONALDO'NUN YERİ

Anderson Talisca ve Arda Güler görsellerinin çoğunlukta olması, pek çok insanın başarısız olmasına neden olabiliyordu. Nitekim bu testi çözmeye çalışan birçok insan 10 saniyede Cristiano Ronaldo görselini tespit edemedi.

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, siz de Arda Güler ve Anderson Talisca görsellerinin içindeki Cristiano Ronaldo görselini fark edemediyseniz, aşağıdaki resme bakabilirsiniz.

İşte optik illüzyon testindeki Cristiano Ronaldo görselinin yeri;