Edirne'de Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava kar yağışı getirdi

Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına giren Edirne'de kar etkisini sürdürüyor.
Edirne'de sabah saatlerinden itibaren hafif şekilde başlayan kar yağışı zaman zaman etkisini arttırıyor. Soğuk ve yağışlı havanın etkisine giren kentte dün öğle saatlerinde başlayan ve belli aralıklarla gece saatlerinde de devam eden kar yağışı, sabah saatlerinde yerini karla karışık yağmura bıraktı.

Hava sıcaklığının 2 derece ölçüldüğü kentte öğle saatlerinden itibaren kar yeniden etkili olmaya başladı. İşlerini halletmek için dışarıya çıkan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Kar ve rüzgarın etkisiyle vatandaşlar zaman zaman yürümekte güçlük geçti.
Selimiye Meydanı ve Mimar Sinan Heykeli'nde de karın etkisiyle kartpostallık görüntüler oluştu.

"BEREKET YAĞIYOR ÇOK SEVİNDİRDİ"
Kar yağışına çok sevindiklerini söyleyen vatandaşlardan Özgül Sürü, geçen yıl çok az kar yağışı olduğunu ve bu sene çiftçilerin de şansına bereket yağdığını aktardı.
Edirne Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri de ana arterler başta olmak üzere işlek noktalarda görev alarak trafik akışını sağlamaya yardımcı oldu.

Sıcaklığın gece saatlerinde sıfırın altında 5 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.
- Popüler Haberler -

Ankara'da okullar tatil mi? Son dakika Valilik açıklaması bekleniyor!

Yumurtayı buzdolabının kapağında saklayan yandı! Meğer böyle koyulduğunda...

Sağlığı koruyor, damakları şenlendiriyor! Günde 1 fincan kahve tüketiminin 5 faydası

Kütahya'da trafik kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı!

Samsun'da öğrenciyi yaralayan genç, okulda öğretmeni darp etti

Ankara'da sürücüler, ani dolu yağışı nedeniyle ilerlemekte zorlandı
