ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

PKK elebaşına övgülü halay çekmişlerdi: O şüpheliler yakalandı!

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
PKK elebaşına övgülü halay çekmişlerdi: O şüpheliler yakalandı!

Mersin'de bir grup terör sevici, bebek katili Abdullah Öcalan'ın lehine slogan atarak sahilde halay çekti. Grubun özgürce Öcalan nidaları atması, aslında CHP ile DEM Parti arasındaki kent uzlaşısının da kirli yüzünü ortaya koyuyor. Emniyet güçlerinin başlattığı soruşturma çerçevesinde o şüpheliler gözaltına alındı.

PKK elebaşına övgüler yağdırdılar, halay çekip, çevreye rahatsızlık verdiler. Tepkilere neden olan halay sonrası soruşturma başlatıldı.

ÖCALAN SLOGANLARI ATTILAR

Görüntüler CHP yönetimindeki Mersin'de kaydedildi. 15 kişilik terör sevici grup, sahilde toplanarak bebek katili Abdullah Öcalan lehine slogan atarak halay çekti. Binlerce kişinin ölümüne neden olan PKK elebaşına özgürce atılan bu slogan, CHP ile DEM Parti arasındaki kent uzlaşısının kirli yüzünü bir kez daha ortaya koydu.

BAKAN TUNÇ'TAN AÇIKLAMA

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Mersin'de bir grubun bölücü terör örgütü propagandası yapması üzerine başlatılan soruşturmada 9 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

Bakan Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Mersin'de bir grubun bölücü terör örgütünün sözde marşı eşliğinde halay çekmesi ve bölücü terör örgütü elebaşı lehine slogan atılmasıyla ilgili Mersin Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatıldığını belirtti.

Kimlikleri tespit edilen 9 şüphelinin gözaltına alındığını, 2 şüpheliyi yakalamaya yönelik çalışmaların devam ettiğini bildiren Tunç, "Ülkemizin huzurunu bozmaya çalışan, milli birlik ve beraberliğimizi hedef alan hiçbir girişim amacına ulaşamayacaktır." ifadesini kullandı.