ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Şeytan azapta! FETÖ'de para krizi...

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Şeytan azapta! FETÖ'de para krizi...

Ebu Seleme Gülen yeni videosunda amcası terörist başı Fetullah Gülen'in hapisteki örgüt mensupları için dua etmeyi reddettiğini anlattı. Daha önce FETÖ elebaşının Pensilvanya'daki malikaneden bir gece yarısı operasyonuyla gizlice kaçırıldığını ifşa eden Ebu Seleme Gülen'in son açıklamaları dikkatlerin örgüt içindeki çatışmanın “finans” boyutuna çevrilmesine sebep oldu.

PARA AKIŞI DURDU

MİT kaynaklarından gelen açıklamalara göre FETÖ, para kaynaklarının kesilmesiyle büyük bir krizin içine düşünce örgüt içinde kelimenin tam anlamıyla "para savaşı" başladı. Terör örgütünü yöneten elebaşlarına yönelik güven kaybı tabandan tavana yönelik para akışını durma noktasına getirdi.

PARAVAN KURULUŞ DONDURULDU

Örgütün paravan olarak kullandığı belirlenen Almanya merkezli "Time to Help" isimli sözde yardım kuruluşunun mal varlıklarının dondurulmasıyla birlikte deyim yerindeyse tulumbanın suyu kesildi.

TERÖRİST AMCAYA YEĞEN DARBESİ!

Yeğen Gülen terörist amcası Fetullah Gülen'in örgüt içindeki durumunu her açıklamasıyla daha da tartışılır hale getirirken gruplar arasındaki çatışmayı da gözler önüne sermiş oluyor. Önümüzdeki süreçte örgüt içi güç savaşının daha da artacağı belirtiliyor.