ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

"Fatih Portakal gibiler Erdoğan sayesinde zengin oldu"

24 TV - | Son Güncelleme Tarihi:
"Fatih Portakal gibiler Erdoğan sayesinde zengin oldu"

Ekonominin çok kötü olduğu, vatandaşların geçinemediği, borçların ödenemediği yönünde iddialarla sürekli gündeme gelen Fatih Portakal geçtiğimiz günlerde lüks yattan fotoğraf paylaşmıştı. Sonrasında ise Portakal'ın aldığı yüksek maaş gündem olmuştu. Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç, maaşıyla ve lüks yaşamıyla gündeme gelen Portakal'la ilgili "Sabah kalkıyorsun program yapıyorsun AK Parti gitsin diyorsun. Erdoğan sayesinde zengin oldun. Üretmeden küfür ederek zengin oldun" dedi.

Daha önce İzmir Seferihisar'daki çiftliğine 3 kaçak bina inşa ettiği iddiasıyla gündeme gelen Fatih Portakal son günlerde de yattaki fotoğrafı ve maaşıyla gündemde.

"AK PARTİ SAYESİNDE ZENGİN OLDU"

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç, Portakal'ın ekranlarda fakir edebiyatı yapıp kendi hayatında şatafat içinde yaşamasını eleştirdi. Genç, "Sabah kalkıyorsun program yapıyorsun AK Parti gitsin diyorsun. Erdoğan sayesinde zengin olan gazetecilerden bahsediyorum. Üretmeden, küfür ederek zengin oluyorsun. Fatih Portakal'ın fikri de yok. Fikir fukarası" dedi.

"ONLARIN YERİNDE OLSAM ERDOĞAN'A DUA EDERİM"

Genç sözlerine şu ifadelerle devam etti:

Sadece küfür ederek bu noktalara geldi. Yatta fotoğraf çektiriyorsun, keyfin gelince işi bırakıyorum diyorsun kafana göre. Diğer taraftan başkası Sözcü'den ayrılıyor YouTube açıyor ordan parayı kazanıyor. Bunların zengin olmasını sağlayan kör ideolojik refleksi yakalayıp AKP, gericilik, Kuran kursu diyerek toplumu dizayn ettiler. Çok rahat yaşıyorlar bu sayede. Onların yerinde olsam Erdoğan'a dua ederim.