ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

AK Parti kampa giriyor

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
AK Parti kampa giriyor

AK Parti, milletvekilleri kampının ardından bu kez de belediye başkanları kampına girecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki kampa bakanlar da katılacak. Belediyelerdeki sorunlar ve yeni yol haritası değerlendirilecek.

AK Parti yeniden kampa giriyor. Bu kez belediye başkanları ile yol haritası belirlenecek. Kongre öncesi 81 il yönetimi bir araya gelecek.

BELEDİYE BAŞKANLARI KAMPI

AK Parti milletvekilleri kampı sonrası bu kez de belediye başkanları kampına giriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki değerlendirme ve istişare kampı 1-2 Temmuz tarihlerinde yapılacak. Adres yine Kızılcahamam olacak. Kampa il, ilçe, belde belediye başkanları, MYK üyeleri ile çok sayıda bakan da katılacak. Kampta pazartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan belediye başkanlarına hitap edecek.

ERDOĞAN HANGİ MESAJLARI VERECEK?

Erdoğan'ın iç siyasette yaşanan sürece dair de konuşmasında mesajlar vermesi bekleniyor. Aynı gün Genel Başkan Yardımcıları Yusuf Ziya Yılmaz İle Çiğdem Karaaslan sunum yapacak. Bakanlar da kendi alanlarıyla ilgili belediye başkanlarını bilgilendirecek. Çevre, enerji, aile ve hazine bakanları söz alacak.

SAHİPSİZ HAYVANLAR GÜNDEMDE

Kamp boyunca belediyelerdeki sorunlar, vatandaşın talep ve şikayetleri istişare edilecek. Sokakta yaşayan sahipsiz hayvanlar ile ilgili düzenleme değerlendirilecek.

Belediye başkanlarının sorunlara ilişkin çözüm önerileri ele alınacak.

ÖMER ÇELİK KONUŞACAK

Kampın son gününde AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in moderatörlüğünde son oturum yapılacak. Genel Başkan Yardımcıları Erkan Kandemir, Hamza Dağ Ve Ali İhsan Yavuz yeni döneme ilişkin yol haritasını belediye başkanları ile değerlendirecek.