ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni haftada programı yoğun

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni haftada programı yoğun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yoğun mesaisini sürdürüyor. Erdoğan, bu hafta önce partisinin MKYK toplantısına sonra da grup toplantısına başkanlık edecek. Perşembe günü ise Milli Güvenlik Kurulu toplanacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu haftada yoğun mesaisini sürdürecek. Milletvekilleri ile bir araya gelecek partisinin kurmaylarıyla ve milli güvenlik kurulu ile toplantı yapacak.

ERDOĞAN MKYK'YI TOPLAYACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan salı günü partisinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantısına başkanlık edecek. MKYK'da iç ve dış siyasette yaşanan gelişmeler, ekonomideki son durum ve meclis çalışmaları ele alınacak. Toplantının ardından AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik değerlendirmelerde bulunacak.

AK PARTİ GRUP TOPLANTISI

Cumhurbaşkanı Erdoğan çarşamba günü partisinin grup toplantısına katılacak. Meclis tatile girmeden milletvekillerine seslenecek. Gündeme ilişkin mesajlarını meclis kürsüsünden verecek.

MGK TOPLANTISINA BAŞKANLIK EDECEK

Erdoğan Ankara'daki son mesaisini perşembe günü Külliye'de yapacak saat 15'te Milli Güvenlik Kurulu toplantısına başkanlık edecek. MGK'nın ana gündemi Türkiye'nin güney sınırlarında devam eden terörle mücadele operasyonları, İsrail'in devam eden Gazze ve Lübnan saldırıları.

ERDOĞAN AKM'DE TANITIMA KATILACAK

Erdoğan cuma günü ise İstanbul'da olacak. Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenecek "Yüksek Teknoloji Teşvik Programı tanıtım toplantısına katılacak.