ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Günün Manşeti - 13 Eylül 2024

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Günün Manşeti - 13 Eylül 2024

24 TV GYY Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç ile “Günün Manşeti”nde "Narin cinayetinde 8 tutuklama, Hiç kimse bana 'batı medeniyeti' demesin, Tekirdağ'da akılalmaz istismar, Yapıcıoğlu 24 TV'ye konuştu, Büyük aile buluşması 15 Eylül'de, LGBT propagandasıyla mücadele, Fatih Altaylıdan çirkin sözler" konu başlıkları değerlendirildi.

24 TV GYY Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç ile "Günün Manşeti"nde "Narin cinayetinde 8 tutuklama, Hiç kimse bana 'batı medeniyeti' demesin, Tekirdağ'da akılalmaz istismar, Yapıcıoğlu 24 TV'ye konuştu, Büyük aile buluşması 15 Eylül'de, LGBT propagandasıyla mücadele, Fatih Altaylıdan çirkin sözler" konu başlıkları değerlendirildi.

Programdan önemli satır başları:

NARİN CİNAYETİNDE 8 TUTUKLAMA

24 TV GYY Ömer Özkök: Anne ve abi, cinayete iştirak suçu iddiasıyla, kalan 6'sı suçluyu kayırma ve delileri yok etme suçu iddiasıyla tutuklandı.

"HİÇ KİMSE BANA 'BATI MEDENİYETİ' DEMESİN"

24 TV GYY Ömer Özkök: Hiç kimse bana 7 Ekim 2023'ten beri Gazze'de yaşananlardan sonra, "Batı medeniyeti, Batı hümanizmi, Batı kültürü" demesin çok ağır konuşurum.

TEKİRDAĞ'DA AKILALMAZ İSTİSMAR

24 TV GYY Ömer Özkök: Tekirdağ'da 2 yaşındaki bir çocuk istismar sonucu entübe vaziyette. Annesi ve üvey babası da tutuklandı. Ben Mehmet Tezkan'dan Narin meselesinde Kur'an-ı Kerim'e gösterdiği hassasiyeti, çocuk istismarından tutuklanan bu iki kişinin masalarındaki içkiye de göstermesini bekliyorum.

YAPICIOĞLU 24 TV'YE KONUŞTU

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni derede gizlenmiş olarak bulunan Narin Güran'ın ailesinin partisiyle ilişkisi olduğu iddialarına yanıt verdi. Yapıcıoğlu, köyde HÜDA PAR üyesi kimse olmadığını söyledi.

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Bizim Müslüman gibi düşünmemiz gerekir. Bu toplum Müslüman bir toplumdur. Bizim çözümümüz bu.

BÜYÜK AİLE BULUŞMASI 15 EYLÜL'DE

24 TV GYY Ömer Özkök: LGBT lobisinin sesi ziyadesiyle fazla çıkıyor. Büyük Aile Buluşması'na herkesi davet ediyorum. Dünya üzerinde insanlığa karşı oynanmak istenen bu hain oyuna, yine aynı silahla karşılık vermek icap ediyor.

LGBT PROPAGANDASIYLA MÜCADELE

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Bizim bütün varoluş sebebimiz ve bütün kültürel dokumuzun temelinden bir İslam inancı olduğu için bizde bunlar affedilmez.

FATİH ALTAYLI'DAN ÇİRKİN SÖZLER

24 TV GYY Ömer Özkök: Dünya basın tarihinde "Güvenilir olmayan kaynaklarımdan aldığım bilgiye göre" diye başlayıp bir cümle kuran kişiye değil gazeteci, akıl hastanesinde tedavi görmesi için doktor raporu verirler ancak.