ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Haftalar sonra Narin'in ölüm nedeni belli oldu! Rapor ortaya çıktı: Ölüm sıvısı amcanın eline bulaşmış

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Haftalar sonra Narin'in ölüm nedeni belli oldu! Rapor ortaya çıktı: Ölüm sıvısı amcanın eline bulaşmış

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın kesin ölüm nedeni belli oldu. Adliyeye sevk edilen Narin'in kuzenleri İsa ve Şeyma Kaya savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Narin'in yengesi Hediye Güran ise "kasten öldürmeye iştirak" suçlamasıyla mahkemeye sevk edildi. İstanbul Adli Tıp Kurumu'nun otopsi sonucuna göre, küçük kızın boğularak öldürüldüğü tespit edildi. Amca Salim Güran'ın aracındaki DNA'nın gizemi çözüldü.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve dün Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor.

"NARİN BOĞULARAK ÖLDÜRÜLDÜ"

İstanbul Adli Tıp Kurumu'nca, kemik ve doku örneklerinin incelenmesi sonucu 8 yaşındaki Narin Güran'ın boğularak öldürüldüğü tespit edildi.

İstanbul Adli Tıp tarafından yapılan incelemede küçük kızın 'boğularak öldürüldüğü' tespit edildi.

Adli Tıp'ın otopsi sonucuna göre Narin Güran boğularak öldürüldü. Boğulma sırasında Narin'in ağzından çıkan sıvı amca Salim Güran'ın eline, oradan da araç direksiyonu ve koltuğuna bulaştı.

3'ÜNCÜ GÜNDE ÇIKAN ŞÜPHELİ YANGIN

Narin'in kaybolduğu andan itibaren aramaların geciktirilmesinin ve delil karartılmasının nedeni de dikkatle araştırılıyor. Arama çalışmalarının sürdüğü 3'üncü günde, çıkan şüpheli yangın da bu kapsamda ekiplerin merceğinde. Biyolojik incelemede Narin'in vücudunda herhangi bir DNA izine rastlanamamıştı.

Soruşturma kapsamında Narin'in cansız bedenini Eğertutmaz deresine saklayan N.B. ile Narin'in annesi, ağabeyi ve akrabalarının da aralarında olduğu 11 şüpheli tutuklanmıştı.

NARİN, AMCASI SALİM GÜRAN TARAFINDAN MI BOĞULDU?

Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Nevzat Alkan, 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.