ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Reyhanlı'da Suriyeli çocuğa motosiklet çarptı küçük çocuk hafif yaralandı

DHA - | Son Güncelleme Tarihi:
Reyhanlı'da Suriyeli çocuğa motosiklet çarptı küçük çocuk hafif yaralandı

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan kardeşlerden Suriye uyruklu Gazvan El Hamdan'a (6) motosiklet çarptı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, küçük çocuk hafif yaralandı.

Kaza, 3 Ekim'de saat 10.00 sıralarında Reyhanlı ilçesi Esentepe Mahallesi'nde meydana geldi. Evlerinden çıkan Suriye uyruklu Gazvan El Hamdan (6) ve Mahmut El Hamdan (5) isimli kardeşler, yolun karşı yönüne geçmek istedi.

İki çocuk, yoldan geçen motosikletleri görünce bir süre bekledi. Yol boşalınca geçmek isteyen kardeşlerden Gazvan El Hamdan'a hızla gelen motosiklet çarptı. Motosiklet sürücüsü yoluna devam ederken, hastaneye kaldırılan ve yanağına dikiş atılan Gazvan El Hamdan tedavisi sonrası taburcu oldu.

Kazanın güvenlik görüntüsü ortaya çıkarken, görgü tanığı, çocukların amcası Abdulbasit El Hamdan, "Yeğenlerim yolun boş olduğunu görünce karşıya geçmek istedi. Tam bu sırada gelen motosiklet, yeğenlerime çarptı ve durmadı. Gazvan yaralandı, Mahmut ise kurtuldu" dedi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.