ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Kısa boyu uzun gösteren 3 hile! Çanta hatasına kapılmayın

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Kısa boyu uzun gösteren 3 hile! Çanta hatasına kapılmayın

Kısa boyluların en kötü handikabı yanlış kıyafet seçimidir. Çünkü bazı desenler, renkler ve hatta seçtiğiniz çanta bile sizi olduğunuzdan daha kısa gösterebilir. Kısa boyu uzun gösteren 3 hile en önemli günlerinizde işinize yarayabilir.

Kısa boylu kadınlar için kıyafet seçmek oldukça zordur ve mutlaka tadilata ihtiyaç duyarlar. Bu yüzden kısa boyu uzun gösteren birkaç hileye başvurmakta fayda var.

Kıyafetlerde seçilen renkler, desenler, aksesuarlar sizi bambaşka biri gibi gösterebilir.

KISA BOYLU KADINLARI UZUN GÖSTEREN 3 ÖNERİ

1. Büyük çantaları kullanmayın: Büyük çantalar hem boyu kısa gösterir hem de yazın yorucu olur. Çapraz çantalar, ufak sırt çantaları, ince bel kemerleri sizi daha zarif gösterecektir.

2. Uzun elbiseler giyin: Mini etek de giyebilirsiniz fakat boy ölçüsüne dikkat etmeniz gerekiyor. Ara boy kesinlikle olmamalı. Bunun yerine uçuş uçuş uzun yaz elbiselerini giyinirseniz daha uzun görünürsünüz. Tabi bu elbiseler enine çizgili ve çiçek desenli olmamalı. Olacaksa da boyuna çizgiler olabilir.

3. Büyük aksesuarlardan uzak durun: Yaz da olsa biz kadınlar aksesuarsız yapamayız. Fakat kıyafet boyunu aşan büyük takılardan uzak durun. Sizi olduğunuzdan daha kısa gösterir. Bunun yerine minimal takıları seçin.

Ispanak yiyen çocuk mu brokoli yiyen çocuk mu daha başarılı?