ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Göbek yağlarını yakıyor! iğne iplik gibi zayıflatıyor. Elma sirkesi ile zayıflayın

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Göbek yağlarını yakıyor! iğne iplik gibi zayıflatıyor. Elma sirkesi ile zayıflayın

Elma Sirkesi ile Zayıflama yıllardan beri uygulanan oldukça popüler bir yöntemdir. Son zamanlarda yapılan çalışmalar ile etkisinin de ispatlanmış olması kullanılırlığı arttırmıştır. Elma sirkesi bir çok hastalığa iyi gelirken, bir yandan da bir çok kişi için zayıflama umudu olarak da etken rol oynamaktadır.

Çoğu kişi kilo vermenin çok farklı yollarını arıyor. Ve bunların başında elma sirkesi geliyor. Elma sirkesi tarih boyunca zayıflama ve yağ yakma başta olmak üzere çeşitli amaçlarla kullanılmıştır. Sabahları aç karnına elma sirkesi içerek kilo verdiğini, göbeğini erittiğini iddia eden binlerce insan var.

Elma sirkesi aynı zamanda ödemleri de yok ediyor. Ödem sökücü etkisi sayesinde karbonhidratların yakılmasını sağlayarak karbonhidrata bağlanan su moleküllerini vücuttan atar. Bu sayede, yakılan bir miktar karbonhidratla beraber çok büyük kütleye sahip olan su moleküllerinin de ağırlıktan atılması sağlanır.

ZAYIFLAMAYA YARDIMCI OLAN ELMA SİRKESİ TARİFİ

Malzemeler:

1 su bardağı ılık su

1 tatlı kaşığı bal

1 tatlı kaşığı elma sirkesi

Yapılışı:

Bir kabın içerisine malzemeler listesinde belirtilen kadar su koyun.

Tüm malzemeleri karıştırıp su dolu kabın içerisine ekleyin.

Karışımı karıştırmaya son vermek için balın erimesini bekleyin. Bal eridikten sonra karıştırmayı bırakabilirsiniz.

Bu elma sirkesi karışımı sabahları kahvaltıdan 20 dakika kadar önce aç karnına tüketmeye çalışın. İsterseniz öğle ve akşam yemeğinden önce de birer bardak içmenizde bir sakınca yoktur.