ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Ve yeni transfer Sergio Ramos! Takıma güç katmaya geliyor...

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Ve yeni transfer Sergio Ramos! Takıma güç katmaya geliyor...

Sergio Ramos, yaz transfer döneminde Süper Lig ekipleri dahil olmak üzere birçok farklı kulüp ile anıldı. La Liga ekibi Sevilla'dan ayrılan ve bonservisini elinde bulunduran tecrübeli stoper, henüz bir kulüp ile anlaşmadı. Öte yandan İspanyol basını, Sergio Ramos'un yeni adresini duyurdu. Transferin detayları haberimizde…

Sergio Ramos, İspanya ekibi Sevilla'da kariyerine başladı. Başarılı performansı ile büyük kulüplerin dikkatini çeken tecrübeli stoper, 2005 senesinde 27 milyon euro bonservis bedeli ile Real Madrid'e transfer oldu.

Uzun yıllar La Liga devlerinden Real Madrid'de forma giyen Sergio Ramos, 2021 senesinde Fransa'nın yolunu tuttu. Bedelsiz olarak PSG kulübüne transfer olan tecrübeli stoper, 2023 yılında ilk kulübü Sevilla'ya geri döndü.

2024 senesinde ise Sevilla'dan ayrıldı. Halihazırda bonservisini elinde bulunduran Sergio Ramos, yaz transfer döneminde birçok farklı kulüp ile anıldı.

SÜPER LİG DEVLERİNİN TRANSFER GÜNDEMİNDEYDİ

Süper Lig devleri yaz transfer sezonunda kadrolarını güçlendirmek için birçok farklı futbolcu ile masaya oturdu. Ayrıca Sergio Ramos da Süper Lig ekipleri ile anıldı. Ancak yaz transfer döneminde 38 yaşındaki stoper herhangi bir kulüp ile anlaşmadı.

Öte yandan Sergio Ramos'un yeni adresini İspanyol basını duyurdu.

SERGİO RAMOS MLS YOLCUSU

Sergio Ramos cephesinde sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. İspanyol basınında çıkan iddiaya göre, MLS'in yeni kulüplerinden San Diego, 38 yaşındaki tecrübeli stoperi renklerine katmak istiyor.

Ayrıca haberin devamında, Lionel Messi ve Jordi Alba'nın da MLS'de oynadığı belirtildi. Bu durumun Sergio Ramos'un transfer teklifine olumlu bakma ihtimalini artırdığı öne sürüldü.

San Diego ve Sergio Ramos cephesinin şartlarda anlaşması halinde transferin gerçekleşmesi bekleniyor.

RAMOS'TAN 7 GOL 1 ASİST

Sergio Ramos 2023-2024 sezonunda; Kral Kupası, La Liga ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde toplam 37 karşılaşmaya çıktı. Sahada 3.301 dakika süre alan tecrübeli stoper, 7 gol ve 1 asist ile takımına katkı sağladı.