Bayern Münih, Upamecano ile sözleşme uzatma görüşmelerine devam ediyor

Dayot Upamecano sözleşmesini uzatmak isteyen Alman devi Bayern Münih oyuncu ile görüşmelerini sürdürüyor.
Bayern Münih, Dayot Upamecano ile sözleşmesini uzatmak istiyor. Florian Plettenberg'in haberine göre taraflar görüşmelere devam ediyor ancak henüz tam bir anlaşma sağlanmış değil.
Görüşmelerdeki pürüzün nedeni, Fransız oyuncunun yıllık 15 milyon avroluk maaş talebi. Bu rakam Bayern yönetimi tarafından yüksek bulunmasına rağmen müzakereler sürüyor.
2021'de RB Leipzig'den 42,5 milyon avroya transfer edilen Dayot, o tarihten bu yana hem etkili hem de hatalı performanslarıyla dikkat çekiyor. Bu sezon 33 maça çıkan oyuncu, 2 gol ve 1 asist üretti. Şu anda diz sakatlığı sürecinden geçiyor. Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 50 milyon avro.
- Popüler Haberler -

Sivasspor, Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Trabzonspor - Göztepe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Ziraat Türkiye Kupası...

Alperen Şengün'ün performansıyla Houston Rockets, Golden State Warriors'u devirdi

Beşiktaş-Atakaş Hatayspor maçı ile Trendyol Süper Lig 33. haftası başlıyor!

Anadolu Efes Panathinaikos deplasmanında

Alvaro Morata Milan'a gerimi dönüyor?
