ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Ve yeni golcü Anthony Martial! Yüzyılın transferi hayırlı uğurlu olsun...

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Ve yeni golcü Anthony Martial! Yüzyılın transferi hayırlı uğurlu olsun...

Anthony Martial kadrosunu güçlendirmek isteyen birçok farklı takımın transfer gündeminde yer alıyor. Ayrıca Yunanistan Süper Lig ve Trendyol Süper Lig kulüpleri ile de anılmıştı. Öte yandan İngiliz basını, Anthony Martial'in yeni adresini duyurdu. Transferin detayları haberimizde…

Anthony Martial kariyerine Ligue 1 ekibi Lyon'da başladı. 2013 senesinde Monaco'ya 5 milyon euro bonservis bedeli ile transfer olan Fransız golcü, başarılı performansı ile birçok farklı kulübün dikkatini çekti.

2015 senesinde ise Monaco'dan Manchester United'a 60 milyon euro bonservis bedeli ile transfer oldu. Uzun yıllar Manchester United'da top koşturan Anthony Martial, 2022 yılında Sevilla'ya kiralık olarak transfer oldu. Yine aynı yıl Manchester United'a geri döndü.

Fransız golcü, Temmuz 2024'de Manchester United ekibinden ayrıldı ve halihazırda bonservisini elinde bulunduruyor.

SÜPER LİG VE YUNANİSTAN SÜPER LİG EKİPLERİ İLE ANILDI

Anthony Martial, yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek isteyen birçok farklı takım ile anıldı. Bu noktada Fransız golcünün ismi Yunanistan Süper Lig kulüplerinden AEK ve Süper Lig takımlarından Galatasaray ve Beşiktaş ile de geçti.

Öte yandan İngiliz basını, birçok farklı kulübün transfer gündeminde olan Anthony Martial'in yeni adresini duyurdu.

FLAMENGO MARTİAL TRANSFERİ İÇİN DÜĞMEYE BASTI

Anthony Martial cephesinde sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Yunanistan Süper Lig ve Süper Lig ekipleri ile de anılan Fransız golcü için Flamengo'nun devreye girdiği öne sürüldü.

İngiliz basınında çıkan iddiaya göre, Brezilya Serie A ekibi Flamengo'nun, Manchester United'dan ayrılan Anthony Martial için transfer düğmesine bastığı kaydedildi. Haberin devamında ilk temasın kurulduğu belirtildi.

Flamengo takımı ve Anthony Martial'in şartlarda anlaşması halinde transferin gerçekleşmesi bekleniyor.

ANTHONY MARTİAL NE YAPTI?

Tecrübeli futbolcu 2023-2024 sezonunda; EFL Cup, Premier League ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etti. Sahada 629 dakika bulunan 28 yaşındaki Fransız golcü, 2 gol ve 1 asist ile takımına katkı sağladı.

Ek olarak Trendyol Süper Lig ve Yunanistan Süper Lig ekipleri dahil olmak üzere birçok farklı takımın transfer gündeminden düşmeyen Anthony Martial'in güncel piyasa değeri, 10 milyon euro.