ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Ve bu iş bitti: Neymar transferi hayırlı olsun! Takıma güç katmaya geliyor...

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Ve bu iş bitti: Neymar transferi hayırlı olsun! Takıma güç katmaya geliyor...

Neymar, 2023 senesinde PSG'den Al Hilal'e transfer oldu. Yaşadığı sakatlık nedeni ile beklentilerin altında kalan Brezilyalı yıldız, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Bunun yanı sıra Neymar'ın yeni adresi belli oldu. Transferin detayları haberimizde…

Kariyerine Brezilya'nın Santos FC kulübünde başlayan Neymar, 2013 senesinde İspanya'nın yolunu tuttu. Barcelona'ya 88 milyon euro bonservis bedeli ile transfer olan başarılı futbolcu, uzun yıllar Katalan devinde kaldı.

2017 senesinde Neymar, 222 milyon euro bonservis bedeli ile PSG'ye transfer oldu. 2023 senesinde ise, Suudi Arabistan Pro Lig ekiplerinden Al Hilal'e transfer oldu.

90 milyon euro bonservis bedeli ile Al Hilal'e transfer olan Brezilyalı yıldız, beklentileri sakatlık nedeni ile karşılayamadı.

NEYMAR AVRUPA'YA TRANSFER OLMAK İSTİYOR

Suudi Arabistan basınında çıkan iddiaya göre; Al Hilal'in tecrübeli futbolcusu Neymar, bir Avrupa kulübe transfer olmak için fırsat bekliyor.

Haberin devamında, Suudi Arabistan Pro Ligi'ndeki karlı geçen deneyimin ardından Neymar'ın 2025-2026 sezonunda tekrardan Avrupa'ya dönme ihtimalinin olduğu belirtildi. Bunun yanı sıra İspanyol basınında çıkan iddiaya göre, Neymar için Barcelona'nın ideal bir seçenek olduğu öne sürüldü.

32 yaşındaki Neymar'ın Al Hilal ile olan sözleşmesi bittikten sonra tekrardan Barcelona'ya transfer olması bekleniyor.

5 MAÇTA 1 GOL 3 ASİST

Neymar 2023-2024 sezonunda toplam 5 maça çıktı. Bu mücadelelerde 1 gol ve 3 asist ile takımına katkı sağladı.

Ek olarak Neymar'ın güncel piyasa değeri, 30 milyon euro.

Ve Beşiktaş'ta ayrılık vakti! Güle güle Semih Kılıçsoy