ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

UEFA Avrupa Ligi Lyon-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
UEFA Avrupa Ligi Lyon-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş, Lyon karşısında zor bir mücadeleye çıkacak. Avrupa Ligi'nde oynadığı 2 maçtan 2 mağlubiyet alan Beşiktaş, 36 takımlı grubun sonuncu sırasında yer alıyor. Avrupa'da alınacak bir galibiyet, moral ve motivasyon açısından büyük önem taşıyor. Peki UEFA Avrupa Ligi Lyon-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte UEFA Avrupa Ligi Lyon-Beşiktaş maçının detayları

Lyon-Beşiktaş maçı için heyecan dorukta! UEFA Avrupa Ligi'nin üçüncü haftasında temsilcilerimizden Beşiktaş, deplasmanda Lyon ile karşı karşıya gelecek. 36 takımlı grubun sonuncu sırasında yer alan siyah-beyazlı takım, Lyon karşısında galibiyet alarak puan durumunda yükselişe geçmek için ter dökecek. Peki Lyon-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

LYON-BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında yarın Fransa temsilcisi Olimpik Lyon'a konuk olacak. Groupama Stadı'nda oynanacak müsabaka, saat 22.00'de başlayacak.

LYON-BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA?

Lyon-Beşiktaş mücadelesi TRT Spor'dan canlı yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ, AVRUPA'DA İLK GALİBİYET PEŞİNDE

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde 3. hafta maçında bu akşam Fransa'nın güçlü temsilcisi Lyon'a konuk olacak. İlk iki maçında puan alamayan Kara Kartal, Lyon deplasmanında hem ilk puanını almak hem de Avrupa'daki kötü gidişatını sonlandırmak istiyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş, bu zorlu karşılaşmada Avrupa'da galibiyetle tanışmayı hedefliyor.

BEŞİKTAŞ'IN İLK 8 HEDEFİ

UEFA Avrupa Ligi'nde gruptaki ilk iki maçında ağır mağlubiyetler alan Beşiktaş, öncelikli hedefi olan grupta ilk 8'e kalmak için Lyon karşısında mutlak galibiyet peşinde. İlk maçta Ajax'a 4-0, ikinci maçta ise Frankfurt'a 3-1 mağlup olan Beşiktaş, bu maçta puan alarak yarışta kalmayı amaçlıyor.

LYON'UN GÜÇLÜ PERFORMANSI

Lyon ise Avrupa Ligi'nde tam tersi bir performans sergiliyor. İlk iki maçında Olympiakos'u 2-0 ve Rangers'ı 4-1 yenerek 6 puanla zirveye oturan Lyon, Fransa Ligue 1'de de başarılı bir grafik çiziyor. Bu sezon Ligue 1'de 8 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyetle istikrarlı bir performans gösteren Lyon, Beşiktaş karşısında favori olarak sahaya çıkacak.

Fenerbahçe-Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe-Manchester United maç kadrosu belli oldu! İşte Fenerbahçe Manchester United muhtemel ilk 11'ler