ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Hatayspor - Trabzonspor maçı saat kaçta? TS maçı canlı izle

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Hatayspor - Trabzonspor maçı saat kaçta? TS maçı canlı izle

Hatayspor - Trabzonspor maçı saat kaçta? ve TS maçı canlı izle gibi aratmalar, Google üzerinden birçok futbol tutkunu tarafından araştırılıyor. Zira bugün bordo-mavili ekip, deplasmanda Hatayspor ile karşı karşıya gelecek. Kadir Sağlam'ın düdük çalacağı karşılaşmada, Anthony Nwakaeme suskunluğunu bozmak istiyor. Peki, Hatayspor - Trabzonspor maçı saat kaçta ve TS maçı canlı izlemek nereden mümkün olur? Detaylar haberimizde…

Hatayspor - Trabzonspor maçı saat kaçta?, Hatayspor - Trabzonspor maçı hangi kanalda? ve TS maçı canlı izle gibi aratmalar, Google üzerinden birçok futbolsever tarafından araştırılıyor. Çünkü mücadelenin başlamasına sayılı saatler kaldı.

ANTHONY NWAKAEME SUSKUNLUĞUNU BOZMAK İSTİYOR

Bordo-mavili ekibe sezon başında tekrardan dönen Anthony Nwakaeme, ikinci döneminde gol hasreti çekiyor.

Anthony Nwakaeme, 2021-2022 sezonunda Trabzonspor'da forma giymişti. Süper Lig'de 30 karşılaşmaya çıkan Nijeryalı futbolcu, takımına 13 gol ve 10 asist ile katkı sağlamıştı.

Ancak Anthony Nwakaeme, 2024-2025 sezonunda Süper Lig'de şu ana kadar sadece 1 asist katkısı ile takımına fayda sağladı.

Öte yandan heyecanlı karşılaşmayı kaçırmak istemeyen birçok futbolsever, Hatayspor - Trabzonspor maçı saat kaçta? ve TS maçı canlı izlemek nereden mümkün olur? sorularının cevaplarını araştırıyor.

Peki, Hatayspor - Trabzonspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

HATAYSPOR - TRABZONSPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

Hatayspor - Trabzonspor maçı bugün saat 19.00'da başlayacak.

Mücadeleyi Kadir Sağlam yönetecek. Yardımcılıklarını ise, Serkan Olguncan ve Suat Güz üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Ayberk Demirbaş olacak.

Hatayspor - Trabzonspor maçını canlı izlemek isteyenler, beIN Sports 1 ekranlarından seyredebilecekler.

Neymar transferi hayırlı olsun!