ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Fenerbahçe - Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? FB - GS maçı canlı izle...

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Fenerbahçe - Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? FB - GS maçı canlı izle...

Fenerbahçe, Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray'ı konuk edecek. Bugün gerçekleşecek derbi pek çok futbol tutkununu heyecanlandırıyor. Bu nedenle, ''Fenerbahçe – Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?'', ''FB - GS maçı canlı izle'' ve ''FB - GS ilk 11'leri belli oldu mu?'' gibi aratmalar Google üzerinden sıklıkla yapılıyor. Peki, ilk 11'ler belli oldu mu ve derbi hangi kanalda? Detaylar haberimizde…

Derbiye saatler kaldı. Mücadeleyi kaçırmak istemeyen birçok futbol tutkunu ise, Fenerbahçe - Galatasaray maçı saat kaçta?, Fenerbahçe - Galatasaray maçı hangi kanalda?, FB - GS maçı canlı izle ve FB - GS ilk 11'leri belli oldu mu? gibi çeşitli aratmaları Google üzerinden gerçekleştiriliyor.

DERBİDE HEDEF 3 PUAN

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe ve Galatasaray, yaz transfer sezonunda kadrolarını güçlendirdi. Sezona iyi bir başlangıç yapan Galatasaray, Süper Lig'de 5'de 5 yapmayı başardı. Fenerbahçe ise hemen gerisinde bulunuyor.

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Süper Lig'de 15 puana sahip. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe ise 13 puanda.

Sarı-lacivertliler Kadıköy'de Galatasaray'ı yenerse, 1 puan ile öne geçecek. Beraberlik veya sarı-kırmızılıların galibiyeti sonucunda aradaki fark açılacak.

Peki, Fenerbahçe - Galatasaray maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Ayrıca FB - GS maçı canlı izlemek nereden mümkün olur? Öte yandan FB - GS ilk 11'leri belli oldu mu? Tüm bu soruların cevapların haberimizin devamında.

FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe - Galatasray maçını Atilla Karaoğlan yönetecek. Yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ve Süleyman Özay üstlenecek.

Bugün Kadıköy'de oynanacak karşılaşma saat 20.00'da başlayacak.

FB - GS maçını canlı izlemek isteyenler, beIN Sports 1 ekranlarından seyredebilecekler.

Peki, FB - GS ilk 11'leri belli oldu mu?

MUHTEMEL 11'LER

FB - GS ilk 11'leri henüz belli olmadı. Muhtemel 11'ler ise aşağıda yer alıyor.

Fenerbahçe: Livakovic, Çağlar, Djiku, Oosterwolde, Fred, İsmail, (Amrabat) Tadic, Szymanski, Maximin, Dzeko.

Galatasaray: Muslera, Kaan, Sanchez, Abdülkerim, Jakobs, Torreira, Sara, Yunus(Sallai), Mertens, Barış, Osimhen.

Güle Güle Barış Alper Yılmaz...