ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Ve transferi duyurdular: Güle Güle Barış Alper Yılmaz! Resmen imzayı atıyor...

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Ve transferi duyurdular: Güle Güle Barış Alper Yılmaz! Resmen imzayı atıyor...

Barış Alper Yılmaz, Süper Lig'de son zamanlarda isminden sıklıkla söz ettiriyor. Milli futbolcu yeni sezonda takımını güçlendirmek isteyen pek çok farklı kulübün transfer gündemindeydi. Öte yandan İngiliz basını, 24 yaşındaki kanat oyuncusunun yeni adresini duyurdu. Barış Alper Yılmaz transferinin detayları haberimizde…

Barış Alper Yılmaz, 2021 senesinde 2.10 milyon euro bonservis bedeli ile Süper Lig devlerinden Galatasaray'a transfer oldu. Performansı ile ön plana çıkan 24 yaşındaki kanat oyuncusu, Süper Lig'de isminden sıklıkla söz ettiren futbolcular arasına girdi.

Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olan Barış Alper Yılmaz, yeni sezonda takımını güçlendirmek isteyen birçok farklı kulübün transfer gündeminde yer aldı. Ancak milli futbolcu Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da kaldı.

PREMİER LİG EKİBİ BARIŞ ALPER YILMAZ İÇİN DEVREDE

Süper Lig'de ve EURO 2024'de gösterdiği performans ile birçok farklı kulübün transfer gündeminde yer alan Barış Alper Yılmaz, henüz bir kulüp ile anlaşmadı.

Öte yandan İngiliz basını, milli futbolcunun yeni adresini duyurdu. İngiliz basınında çıkan iddiaya göre; Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest, Barış Alper Yılmaz'ı 2025 Ocak ayında kadrosuna katmak istiyor.

Haberin devamında Galatasaray'ın milli futbolcu için hatırı sayılır bir ücret talep ettiği öne sürüldü. Barış Alper Yılmaz ve Nottingham Forest cephesinde anlaşma sağlandığı takdirde, 24 yaşındaki milli futbolcunun Nottingham Forest kulübüne imza atması bekleniyor.

2024-2024 SEZONUNDA SÜPER LİG'DE NE YAPTI?

Barış Alper Yılmaz, Süper Lig'de son zamanlarda isminden sıklıkla söz ettiriyor. 24 yaşındaki milli futbolcu, 2023-2024 sezonunda; TFF Süper Kupa, Avrupa Ligi, Türkiye Kupası, Şampiyonlar Ligi Elemeleri, UEFA Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de toplam 55 mücadeleye katıldı. Sahada 3.490 dakika süre alan kanat oyuncusu, 7 gol ve 12 asist ile takımına katkı sağladı.

Ek olarak 55 mücadelenin 37'sini Süper Lig'de veren Barış Alper Yılmaz, bu karşılaşmalarda toplam 6 gol ve 7 asist ile takımına katkıda bulundu.

BARIŞ ALPER YILMAZ'IN 2024-2025 SEZONU PERFORMANSI

Yeni sezona Süper Lig devlerinden Galatasaray ile başlayan milli futbolcu; TFF Süper Kupa, Şampiyonlar Ligi Elemeleri ve Süper Lig'de toplam 8 karşılaşmaya katıldı. Sahada 642 dakika süre alan kanat oyuncusu, 4 gol ve 1 asist ile takımına katkı sağladı.