ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Özgür Özel'in genel af yalanı! İsrail'e selam duran CHP medyası asparagasları

ANALİZ HABER - | Son Güncelleme Tarihi:
Özgür Özel'in genel af yalanı! İsrail'e selam duran CHP medyası asparagasları

CHP DEM'lene DEM'lene savruluyor. Öyle ki artık CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP medyası gerçekleri eğip, büküyor, açık açık yalan haberler paylaşıyor. Üstelik Halk TV'de artık İsrail'e selam duran yayınlar ekrana yansıyor. Peki bu CHP nereye koşuyor?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in elinde iki kartı var. Biri ekonomik sıkıntılar, diğeri geçici sığınmacılar. Ancak Özel, af ilan etti açıklaması gerçekleri yansıtmıyor. Zira o bir genel af değil, kısmi aftı. O af da Suriyeli muhalifleri kapsamıyor. Özel, üstelik Cumhurbaşkanı Erdoğan, sığınmacıların geri dönüşünü istemiyormuş gibi bir algı da oluşturmaya çalışıyor.

658 BİN SIĞINMACI EVİNE DÖNDÜ

Oysa sadece son bir yılda 103 bin 45 Suriyeli evine döndü. Bugüne kadar dönenlerin sayısı 658 bini buldu. Türkiye, Esed ile çözüm arayışlarını da sürdürüyor. CHP'de son dönemde gerçekleri eğip bükmek, yalan söylemek bir gelenek haline geldi.

ATAKUM ZATEN CHP YÖNETİMİNDEYDİ

Özel gibi CHP medyası da açık açık yalan haber yapmaktan çekinmiyor. Oysa Samsun Atakum Belediyesi'ni 6 yıldır CHP yönetiyor. Şu anki CHP'li Başkan Serhat Türkel borç yükünü 2019'da seçimi kazanan CHP'li Cemil Deveci'den devraldı. Buna rağmen Halk TV ekibi gerçekleri eğip büküyor. Üstelik Halk TV'deki bu savrulma hali artık ciddi boyutta öyle ki İsrail TV gibi eleştirileri dahi yapılıyor.

CHP LİDERİ ÖZEL VE CHP MEDYASI

Özgür Özel'in dış politika baş danışmanı Mavi Vatan'a masal diyen CHP İstanbul Milletvekili Namık Tan, Meclis'teki "Arz-ı Mevud" özel oturumunu da eleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İsrail, PKK/YPG ile uydu devletçik kurma peşinde, gözünü Anadolu'ya dikti eleştirilerine tepki gösterdi.

NAMIK TAN, TEL AVİV SÖZCÜSÜ GİBİ

Namık Tan, koskoca bir ülkenin bizzat kendi Cumhurbaşkanı tarafından hakikatler çarpıtılarak, dünyanın gözü önünde küçük düşürülmesini hayretle, ibretle, yüzümüz kızararak, utançla izliyoruz. Tarih, bu büyük utancın sahiplerini elbette yazacaktır 'Türkiye savaşın tarafı değildir" diye yazdı. İsrail'e selam çaktı. Tel Aviv sözcüsü gibi konuştu.

DEM'LENE DEM'LENE SAVRULMAK

Görünen o ki DEM'lene DEM'lene CHP'de artık hakkaniyet terazisi de şaşmış vaziyette. Yalan, yanlış, tezvirat içeren siyaset anlayışı ile milletin de pusulasını bozmaya çalışıyorlar. TEKNOFEST'e karşı çıkan, yerli ve milli teknoloji, savunma hamlelerini küçümseyen bu kafanın yerel yönetimlerdeki durumu ortada.

KENTLERİ YÖNETEMİYOR AMA ÜLKEYİ YÖNETMEYE TALİPLER

İstanbul'da Haliç kokuyor, Boğaz'a kanalizasyon akıyor... Daha kentleri yönetmeyi beceremeyenler, ülkeyi yönetmeye talip oldu. Ne diyelim, her zaman olduğu gibi takdir milletin.