ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Kılıçdaroğlu inkar etti! Ümit Özdağ 3 bakanlığın yer aldığı belgeyi paylaştı

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Kılıçdaroğlu inkar etti! Ümit Özdağ 3 bakanlığın yer aldığı belgeyi paylaştı

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı bir TV programında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile imzaladığı protokolü inkar etti. Bunun üzerine Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan yanıt gecikmedi. Özdağ, sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu ile kendisi arasında imzalanan 3 bakanlığın yer aldığı protokolü yayınladı. Özdağ açıklamasında ise "Kemal Kılıçdaroğlu'nun inkar ettiği protokoller. İnanılır gibi değil." ifadelerini kullandı.

CHP eski Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, tv100'e konuk olarak gazetecilerin sorularını cevapladı. 14 Mayıs 2023 seçimlerinin ardından Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile ittifak yapan ve bu ittifak dahilinde Özdağ ile bir protokol imzalayan Kılıçdaroğlu, aradan geçen bir buçuk seneden sonra, Ümit Özdağ ile imzaladığı protokolü reddetti. Kılıçdaorğlu, Özdağ'a İçişleri Bakanlığı vaadinde bulunmadığını iddia etti.

Aynı zamanda kendi isteğiyle aday olmadığını da iddiaları arasına ekleyen Kılıçdaroğlu, "6'lı masa zorla beni aday yaptı" dedi.

ÖZDAĞ PROTOKOLÜ PAYLAŞTI

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarının ardından, Ümit Özdağ sosyal medya hesabı X üzerinden Kılıçdaroğlu ile kendisi arasında imzalanan protokolü yayınladı ve Kılıçdaroğlu'nu yalanladı. Özdağ "Kemal Kılıçdaroğlu'nun inkar ettiği protokoller. İnanılır gibi değil." dedi.

"İÇİŞLERİ BAKANLIĞI VE İKİ BAKANLIK OLMAK ÜZERE TOPLAM ÜÇ BAKANLIK"

Protokolde, Kılıçdaroğlu'nun seçimi kazanması halinde Ümit Özdağ ve Zafer Partisi'ne İçişleri Bakanlığı başta olmak üzere toplam üç bakanlık sözünün verildiği görüldü.