ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

CHP'li vekil Tuncay Özkan'a tepki yağdı! Skandal ifadelere soruşturma

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
CHP'li vekil Tuncay Özkan'a tepki yağdı! Skandal ifadelere soruşturma

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Tuncay Özkan hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu. Bakan Tunç açıklamasında, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a sosyal medya üzerinden hakaret eden ve iftira atan İzmir Milletvekili Tuncay Özkan hakkında İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmıştır" dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP milletvekili Tuncay Özkan'ın sözlerine tepki gösterdi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bir CHP milletvekilinin Cumhurbaşkanımıza dönük siyasi ahlaktan yoksun ve çirkinlik abidesi sözleri, bu kişinin kendi kendisine ayna tutmasından ibarettir. Bu üslupla konuşan kişi, Türk siyasi hayatında ömür boyu bu sıfatlarla anılmaya talip olmuştur. Bu CHP Milletvekilinin, Cumhurbaşkanımıza dönük çirkin üslubunun, Hollandalı Türk ve İslam düşmanı, faşist Geert Wilders ile aynı dalga boyunda olması, bizim değil, CHP'nin sorunudur" ifadelerini kullandı.

CHP'li vekil Tuncay Özkan'ın ifadelerine soruşturma başlatıldı

TUNCAY ÖZKAN HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Tuncay Özkan hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Bakan Tunç açıklamasında, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a sosyal medya üzerinden hakaret eden ve iftira atan İzmir Milletvekili Tuncay Özkan hakkında İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmıştır" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, sosyal medya hesabından, Özkan'ın paylaşımını alıntılayarak şunları kaydetti:

"Hakaret, yalan ve iftira ile seçim kazanamadılar. Recep Tayyip Erdoğan'dan öyle bir tokat yediler ki sırça köşklerinden de kovuldular. Şimdi 'milletin adamına' dil uzatarak dikkat çekmeye çalışıyorlar. Dilini içeri sok, sana buradan su veren de olmaz kemik atan da."

"ÇUKUR TUNCAY"

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma, "Söze baktık; söz değil... Söyleyene baktık; adam değil!" notunu düştü.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'nin paylaşımının tamamı şu şekilde:

Söze baktık; söz değil...

Söyleyene baktık; adam değil!

Belli ki şer odakları, mensubu olduğu partinin TV kanalına çöken, FETÖ'nün önünde diz çöken, el pençe divan duran, hiçbir ahlâki ilkesi olmayan karakter fukarasının düğmesine yeniden basmış...

AK Parti'den CHP'li vekilin skandal açıklamalarına peş peşe tepkiler: Çukur Tuncay

İsmi, kendi partisinde bile şaibe, kara ve kirli para ile anılan zat; milyonlarca vatandaşımızın teveccühü ile seçilmiş Sayın Cumhurbaşkanımıza kin ve nefret kusarak, kendi gibi çukur, zihni gibi aşağılık cümleler kurmuş!

İhanet masalarının emir eri olan bir şahsın, efendilerine yaranmak adına yaptığı bu galiz hakaretleri kendisine misliyle iade ediyoruz.

Herkes bilsin ki; Çukur Tuncay ve benzerlerinin, salyalarını devlet kurumlarına, milletimize ve Cumhurbaşkanımıza bulaştırmalarına asla izin vermeyeceğiz.

Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ da sosyal medya hesabından, Özkan'ın paylaşımını alıntılayarak şunları kaydetti:

"Hakaret, yalan ve iftira ile seçim kazanamadılar. Recep Tayyip Erdoğan'dan öyle bir tokat yediler ki sırça köşklerinden de kovuldular. Şimdi 'milletin adamına' dil uzatarak dikkat çekmeye çalışıyorlar. Dilini içeri sok, sana buradan su veren de olmaz kemik atan da."

"RECEP TAYYİP ERDOĞAN ASLA YALNIZ DEĞİLDİR"

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CHP'li vekil Tuncay Özkan'ın açıklamalarına tepki göstererek, Başkan Erdoğan'ın yalnız olmadığını belirtti.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın tamamı şu şekilde:

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik çirkin ifadeler kullanan, cunta zihniyetli, vesayet kırıntısı Tuncay Özkan adlı şahıs ve onun gibiler şunu çok iyi bilsin! Recep Tayyip Erdoğan asla yalnız değildir.

Sayın Cumhurbaşkanımıza hem devletimizin başı hem davamızın lideri olarak her daim sahip çıkmak, onun hukukunu gözetmek boynumuzun borcudur!

Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik her türden hakaretin ve kötülüğün bedeli gerek hukuk önünde gerekse de siyaseten elbette ödetilir.

Bu ahlaksızca yaklaşımı kınıyor, söz konusu vesayet artığı şahsın çirkin ifadelerini kendisine aynen iade ediyoruz.