ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Günün Manşeti - 17 Eylül 2024

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Günün Manşeti - 17 Eylül 2024

24 TV GYY Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç ile “Günün Manşeti”nde “Yapay zekâ destekli “Boykot” İsrail'in Gazze'deki soykırımı, “Avrupa medeniyeti”nin vahşi yüzü, Demokrasi tarihinin kara lekesi: 1960 darbesi, CHP takiyede vites yükseltti” konu başlıkları değerlendirildi.

24 TV GYY Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç ile "Günün Manşeti"nde "Yapay zekâ destekli "Boykot" İsrail'in Gazze'deki soykırımı, "Avrupa medeniyeti"nin vahşi yüzü, Demokrasi tarihinin kara lekesi: 1960 darbesi, CHP takiyede vites yükseltti" konu başlıkları değerlendirildi.

Programdan önemli satır başları:

YAPAY ZEKÂ DESTEKLİ "BOYKOT"

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Boykot dediğin şeyin yansıması ve yankısı tüm alanlarda olaya bir daha bakmana sebep oluyor. İşte farkındalık oluşturmak böyle bir şey.

İSRAİL'İN GAZZE'DEKİ SOYKIRIMI

24 TV GYY Ömer Özkök: Katledilen insanların 11 bin 983'ü çocuk ve bunlardan 700'ü hiç doğum günü kutlamadı.

"AVRUPA MEDENİYETİ"NİN VAHŞİ YÜZÜ

24 TV GYY Ömer Özkök: Onlar demokrasinin, insan haklarının nirvanası. Onlar bizdeki Batıcıların hamisi. Onlar bizdeki ayran budalalarının abisi. Bizdekiler hayranlıklarını, onları en tepeye ve zirveye yerleştirerek diri tutuyorlar.

GÜNÜN MANŞETİ'NDE GÜNDEM

24 TV GYY Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç, Narin Güran cinayeti üzerinden siyaset devşirenlere ve reyting malzemesi haline getirenlere tepki gösterdi.

DEMOKRASİ TARİHİNİN KARA LEKESİ: 1960 DARBESİ

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Darbeciliğin başlangıcı buydu. 1960 darbesi eğer olmasaydı Türkiye şu anda belki de Avrupa'nın üzerindeydi.

CHP TAKİYEDE VİTES YÜKSELTTİ

24 TV GYY Ömer Özkök: Adnan Menderes'in katledilişinin sene-i devriyesinde CHP'nin genel başkanı çıkıp "Ezan CHP'ye emanet!" dedi.