ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Günün Manşeti - 16 Eylül 2024

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Günün Manşeti - 16 Eylül 2024

24 TV GYY Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç ile “Günün Manşeti”nde ”LGBT'ye karşı dev buluşma, Cenazede Özgür Özel şov, Hamas'a “Terörist” diyen Özgür Özel, İmamoğlu şehit taziyesinde, CHP'li Yücel Diyanet'i hedef aldı” konu başlıkları değerlendirildi.

24 TV GYY Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç ile "Günün Manşeti"nde "LGBT'ye karşı dev buluşma, Cenazede Özgür Özel şov, Hamas'a "Terörist" diyen Özgür Özel, İmamoğlu şehit taziyesinde, CHP'li Yücel Diyanet'i hedef aldı" konu başlıkları değerlendirildi.

Programdan önemli satır başları:

LGBT'YE KARŞI DEV BULUŞMA

24 TV GYY Ömer Özkök: Dün Saraçhane'deki Büyük Aile Buluşması'nda, "Dursun bu hayasızca akın!" sloganıyla bu milletin değerlerine sahip çıkan 10 binlerin sesi duyuldu. Bütün gazeteler birinci sayfalarına taşımışlar. Mevcut LGBT lobisinin çocuklarımız üzerindeki bu aşağılık planına sessiz kalmayı tercih edenler de var.

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Bu sadece bizim sorunumuz değil. Dünyanın sorunu. Bütün bunların amacı dünya nüfusunu 8 milyarın altına düşürmek.

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Her ne kadar bu işi meşrulaştırmaya çalışan sapkın bir ekip varsa da ki bence sapkın ve sapıklardır onlar. Benim toplumumun bünyesi bu tür şeyleri kabul etmez.

CENAZEDE ÖZGÜR ÖZEL ŞOV

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Ne kadar yüzsüzsünüz siz. Bırak konuşmayı senin ne işin var orada? CHP'li herhangi bir vekilin bir şehit cenazesinde ne işi var? Oy uğruna Kandil'in kucağına oturdunuz.

HAMAS'A "TERÖRİST" DİYEN ÖZGÜR ÖZEL...

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: CHP'li eş başkanlardan birinin ya da kurmaylardan birinin "Katil sürüsü, katil Netanyahu" diye cümleye başladığını asla duyamazsın. Sahipleri izin vermez.

İMAMOĞLU ŞEHİT TAZİYESİNDE

24 TV GYY Ömer Özkök: "PKK sizi tükürüğüyle boğar" diyen adamı İBB makam katında, kırmızı halılarla karşılayıp baş tacı yapan İmamoğlu, şehit taziyesini utanmadan gitti. Yazıklar olsun.

CHP'Lİ YÜCEL DİYANET'İ HEDEF ALDI

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Son günlerde "laik atak" geçiriyorlar.