AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Özgür Özel'e 'marjinal siyaset' göndermesi: Vesayet ideolojisi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in söyledikleri, “seçilmiş hükümeti” hedef alan vesayet ideolojisinin son sürümünden başka bir şey değildir." dedi. Çelik, CHP'nin marjinal siyaset yaptığını belirtti.
Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in CHP TBMM Grup Toplantısı'ndaki açıklamalarına tepki gösterdi.
Ömer Çelik, şunları kaydetti:
"CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in söyledikleri, 'seçilmiş hükümeti' hedef alan, vesayet ideolojisinin son sürümünden başka bir şey değildir. Bu siyasi muhalefet değil sadece marjinal bir siyasettir. 'Normalleşme' diye başlayan bir siyasi hikaye, vesayet zihniyetine park etmiştir."
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in söyledikleri, "seçilmiş hükümeti" hedef alan vesayet ideolojisinin son sürümünden başka birşey değildir.
— Ömer Çelik (@omerrcelik) April 15, 2025
Bu siyasi muhalefet değil, sadece marjinal bir siyasettir.
"Normalleşme" diye başlayan bir siyasi hikaye, vesayet zihniyetine park...
- Popüler Haberler -

Sırrı Süreyya Önder kalp krizi geçirdi! Sağlık Bakanlığı'ndan açıklama

Emine Erdoğan: İyiliği büyütürsek, insanlığı da yaşatırız

CHP'de şaibeli kurultay soruşturması: ‘Hançerleme'yi aşan planlar mı vardı? 24 TV'de çarpıcı değerlendirme

TBMM'de zirai donun olumsuz etkilerinin araştırılması için komisyon kurulacak: İlave tedbir mesajı

Bakan Kurum'dan Malatya Kale'de 'kale' gibi mesaj: Afetlere dirençli, sağlam, konforlu

Yeni dünya sisteminde yıldız iki ülke! Numan Kurtulmuş'tan Pakistan ilişkilerine vurgu
