ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Katili kapıda karşıladı! Trump, Netanyahu ile görüştü

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Katili kapıda karşıladı! Trump, Netanyahu ile görüştü

ABD'de katillere el pençe divan. Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile görüştü. Trump, Netanyahu çiftini kapıda karşıladı. "Seçimi kazanamazsam 3. Dünya Savaşı çıkar" dedi.

Kollarını açtı, kapıda karşıladı. ABD'de katile el pençe duruluyor. Onlara Cumhuriyetçilerin Başkan Adayı Eski Başkan Donald Trump da katıldı. Trump, Netanyahu ile eşi Sara Netanyahu'yu Florida'daki malikanesinde ağırladı.

"EN İSRAİL DOSTU BAŞKAN BENİM"

Görüşme basına kapalı gerçekleşti. Orta doğu ve Gazze'deki son durum ele alındı. ABD-İsrail ilişkileri görüşüldü. Görüşmeye ilişkin Amerikan basınına yansıyan görüntülerde Trump kendisinin İsrail'in en önemli dostlarından biri olduğunu belirtti.

ORTA DOĞU'DA SAVAŞ SÜRECEK

Trump, seçimi kazanamaması halinde Orta Doğu'da büyük savaşların süreceğini ve belki de 3. Dünya Savaşı'nın yaşanabileceğini savundu. Trump da sıkı bir İsrail taraftarı. Başkanlığı döneminde büyükelçiliği Kudüs'e yaşıyan bir karar almıştı. İkili ise en son 2020'de görüşmüştü.

İKİLİ ARASINDA GERGİNLİK VARDI

Trump ile Netanyahu arasında zaman zaman anlaşmazlıklar olduğu iddiaları kamuoyuna yansımıştı. Netanyahu, 2020'deki seçim başarısından dolayı Biden'ı tebrik etmiş, Trump bu duruma tepki göstermişti.