ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Haham değil yamyam! Tecavüzcüye ödül verecekmiş

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Haham değil yamyam! Tecavüzcüye ödül verecekmiş

Soykırımcı İsrail'in Gazze ve Batı Şeria'daki katliamları devam ederken Meir Mazuz isimli meşhur haham yine insanlık dışı açıklamalar yaparak bir Filistinli esire cinsel saldırıda bulunan İsrail askerlerinin ödüllendirilmesi gerektiğini söyledi.

Anadolu Ajansı'nın İsrail'in resmi televizyonu KAN'dan aktardığı habere göre İsrail'deki Sefarad Yahudilerinin tanınmış hahamlarından Mazuz, Filistinli esirlere tecavüz etmekle suçlanan İsrail askerlerini gözaltında tutuldukları Sde Teiman'da ziyaret etti.

HAHAM MAZUZ'DAN TECAVÜZCÜ ASKERLERE ÖDÜL SKANDALI

İnsanlık düşmanı haham Mazuz bir araya geldiği tecavüzcü askerlere "başka bir ülkede olsaydınız ödüllendirilirdiniz" diyerek arka çıktı. Mazuz, cinsel saldırı şüphelisi askerlerin beraat edeceklerini de savundu.

Daha önce İsrailli terörist Golstein'in 1994 yılında El Halil'deki İbrahim Camii'nde ibaret eden Müslümanlara yönelik katliamını da savunan haham Mazuz, Sefarad Yahudilerine ait Şas Partisinin ruhani lideri olarak tanınıyor. Şaş Partisi 11 milletvekiliyle Netanyahu hükümetinde koalisyon ortağı konumunda...