ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Gözünü eşinin cüzdanından ayırmayan burçlar! Aşk yerine para…

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Gözünü eşinin cüzdanından ayırmayan burçlar! Aşk yerine para…

Parayı herkes sever. Ama kabul edelim bazı burçlar sevmekle kalmaz para kontrolcüsü gibidir. Evin merkez bankası gibi olan burçlarını yazdık. İşte gözünü eşinin cüzdanından ayırmayan burçlar…

Bazı burçlara, "Aşk mı para mı?" diye sorduğunuzda ilk cevap para olur. Bu kişilerin bir gözü genelde hep eşlerinin cüzdanındadır. Çünkü onlar parayı hep kendileri kontrol etsin isterler.

Parayı sevmek kötü bir insan olduğunuz anlamına gelmez. Sadece bazılarından daha fazla önem verdiğiniz anlamına gelir. Para para diyen burçları yazdık.

MERKEZ BANKASI GİBİ BURÇLAR

İkizler

Para hesabında uzman olan İkizler burcu için pertnerinin ekonomisi önemlidir. Bu yüzden İkizler burcunun gözü eşinin cüzdanındadır.

Kova

Kıyaslamaya bayılan Kova burcu konforu sever. Bu yüzden kontrolü elden bırakmamak için partnerinin cüzdanını sık sık ele geçirir.

Boğa

Konforuna düşkün bir Boğa burcu ilişkilerde parayı tercih eder. Hedeflerine ve tutkularına çok bağlı olduğu için aşkı gölgede bırakırlar.

Terazi

Mantık insanı Terazide para aşktan ağır basar. Bağlılık duyguları çok yüksektir, bu nedenle kendilerini profesyonel ve özel hayatlarını dengelemeye adarlar. Para onlar için asla sevdiklerinin refahı kadar önemli olmasa da dengeyi sağlamayı iyi bilirler.

Balık

Hayatında istikrara önem veren Balıklar duygusal olsa da güven için para kontrolünü severler. Bu yüzden paraya karşı da güçlü bir eğilimleri vardır.

Koç

Bir Koç parasız asla yaşayamaz. Zenginliği çok sevdikleri için aşk mı para mı deseler kesinlikle büyük bir çoğunluğu para der.

Oğlak

Cimri Oğlaklar gelecek için para biriktirmenin önemini bilir ve bu yüzden paralarını boşa harcamak istemezler. Gözleri eşlerinin üzerindedir. Finansal istikrar ve başarı onlar için kaçınılmazdır.

Ay tutulması etkisi! 5 burç için para dönemi geliyor