ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Evliliğe en uygun 3 erkek burcu

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Evliliğe en uygun 3 erkek burcu

Kadınların en çok dertlendiği konulardan biri de bazı erkeklerin evlilikten kaçması konusu. Bu dertten muzdarip olanlara evliliğe en uygun erkek burçlarını derledik.

Evlilik için kafası karışık olanlar astrolojiden yardım alabilir. Çünkü astroloji ilişkilere rehber gibidir. Bazı kadınlar ya da erkekler evlilik insanıdır. Onlar ailesine düşkün, faydalı ve bulundukları ortama uyum sağlarlar. Evlilik için en uygun erkek burçlarını yazdık.

ASLAN BURCU ERKEĞİ

Gizli romantik olan Aslan burcu erkeği ailesine, çocuklarına bağlıdır. Randevu planlama veya partnerlerine hediye alma söz konusu olduğunda, onları çekici kılan şey büyük jestleri ve kişilikleridir. Aşık olduklarında, Aslanlar partnerlerinin sevildiğini ve değer verildiğini hissetmelerini sağlarlar.

YENGEÇ BURCU ERKEĞİ

Evlilikte sahiplenici olan Yengeç burçları aile kurmayı önemser. Evliliği çok önemsediklerinde problemleri ertelemek yerine çözmeyi tercih ederler. Bulundukları ortama çok iyi uyum sağladıklarından partnere uyum konusunda da zorluk yaşamazlar. İyi bir baba ve eş olan Yengeç erkeği, çevresine de faydalı olur. Yengeç, Akrep ve Balık burçları ile iyi anlaşırlar.

KOVA BURCU ERKEĞİ

Sert görünüme sahip olan Kova erkeği temkinli davranmayı sever. Çocuklarla arası iyi olan Kova erkeği iyi bir baba olmayı başarır. Sağlamcı olan Kova erkeği şüphesinden kurtulduğu anda evlenmek ister, özgürlükleri kısıtlandığında ise uzaklaşır. Partnerine güvenmeleri onları sakinleştirir ve duygusal kırgınlıklarını belli etmezler. Koç, Aslan ve Yay burçları ile de iyi anlaşırlar.