ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

En zeki ve lider 5 burç! Rubik küpler bile dayanamaz

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
En zeki ve lider 5 burç! Rubik küpler bile dayanamaz

Rubik küpleri bilirsiniz. Genelde zekası yüksek insanlar bir anda yapar. Peki, bu kişilerin burçları ne olabilir diye hiç merak ettiniz mi? Bu kişiler okumada, algılamada ve duygulara karşı empati kurma konusunda herkesten daha farklıdır. En zeki ve lider burçların özelliklerini bir araya getirdik.

Her burcun zekasının işleyişi farklı olduğu gibi öne çıkan yetenekleri de farklıdır. Bazıları zekidir ama lider değildir. Bazıları ise hem lider hem de zekidir.

ZEKİ VE LİDER BURÇLAR

Zirveye çıkmak için önemli olan zeka seviyesi yüksek burçlar genelde hızlı bir algıya sahiptir. Onlar çocukluktan itibaren farklı bir karaktere sahiptir. Rubik küp zekasına sahip burçları derledik.

ASLAN

Yürüyen lider olan Aslan burcu zeki burçlardan biridir. Onlar dünyanın gözünde, her şeyi çözmüşlerdir. Doğal liderler olarak, kolayca parçalanamayan kendine güvenen bir cephe ortaya koymada ustadırlar. Başarana kadar zekalarını en yüksek seviyede kullanırlar.

AKREP

Zekası da tutkusuna benzer. Hayatının her alanında hafızasını kullanmayı iyi bilir. İnsanları okuma ve yapmacıklıkları görme konusunda uzman olan bu kişilerin beyni farklı çalışır.

İKİZLER

Onlar tam bir pratik zekadır. İkizler burcu, burçlar dünyasının sosyal kelebeği olarak hak edilmiş bir üne sahip olabilir ancak karmaşık bilgileri işleme konusunda da hızlıdırlar.

OĞLAK

Kusursuz bir şekilde pratik ve disiplinli olan bu sorun giderme yöntemi, onları iş yerinde bir varlık haline getirir. Kişisel alanda, muhtemelen şeker kaplaması olmadan size gerçeği verecek birine ihtiyacınız olduğunda bir Oğlak'ı aradığınızı görürsünüz.

BOĞA

Boğa burçları, öz farkındalıkları, kendi duygularını nasıl okuyup anlayacaklarını bilmeleri ve aynı zamanda empati ve başkalarının göstermediklerini görmeleri gibi eşit derecede önemli olan duygusal zekalarıyla bilinirler.