ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

En sakar 5 burç! Aman dikkat!

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
En sakar 5 burç! Aman dikkat!

Her insanın ufak tefek sakarlıkları olur. Fakat bazılarımız bu özelliğiyle mimlenmiştir. Astroloji bu konuda burçlarla ilgili bir öngörü ortaya koyuyor. İnsana özgünlük katan bu özellik bir miktar da çekici gösteriyor. İşte en sakar burçlar listesi...

Sakarlık iletişime mizah, ve ilişki kurma dokunuşu ekler. Peki, en sakar burçlar hangileri?

Her insanda olabilen evrensel bir özellik olan sakarlık hayatlarımıza bir miktar özgünlük ve çekicilik katar. Bu yüzden sakar insanları olduğu gibi severiz, kabul ederiz. Benzersiz niteliklere sahip bu kişilerin burçlarını sizler için derledik.

EN SAKAR 5 BURÇ

Astroloji kişilik özelliklerine ışık tutar. Burçları benzersiz kılan sevimli özellikleri ortaya çıkarmaya ne dersiniz?

YAY BURCU: SAKAR GEZGİN

Keşif insanı Yay burcunun maceracı ruhu bazen ayrıntılara dikkat etmemelerine yol açabilir. Yay burcu insanları heyecan peşinde koşarken kendilerini alışılmadık arazilerde tökezlerken veya bir şeyleri devirirken bulabilirler. En beceriksiz burçlardan biridir.

TERAZİ: DİPLOMAT SAKAR

Denge delisi olan Terazi burçları sosyal ortamlarda başarılı olsalar da zarafetleri her zaman fiziksel koordinasyona kadar uzanmayabilir. Bir Terazinin zarif bir giriş yapmaya çalışırken yanlışlıkla bir kapı çerçevesine çarptığına tanık olabilirsiniz.

KOÇ: SAKAR ENERJİ

Koç burcu bireyleri enerji ve coşkuyla doludur, her zaman yeni zorluklara hazırdır. Ancak, sınırsız enerjileri onları biraz dürtüsel ve aceleci yapabilir. Bu dürtüsellik, sonuçları düşünmeden ileri atıldıkları için ara sıra kazalara veya aksiliklere yol açabilir.

İKİZLER: MERAKLI SAKAR

İkizler burcunun çevik zihinleri her zaman hareket halindedir, ancak fiziksel koordinasyonları her zaman ayak uyduramayabilir. Canlı bir tartışmaya dalmışken bir İkizler burcunun kelimelere veya nesnelere takılıp kaldığını görebilirsiniz.

YENGEÇ: DUYGUSAL SAKAR

Yengeç burcu bireyleri derinden şefkatli ve besleyicidir, genellikle sevdiklerinin ihtiyaçlarını ilk sıraya koyarlar. Ev odaklı yapıları onları biraz eve bağlı hale getirebilir ve dışarı çıktıklarında her zaman akılları başlarında olmayabilir. Sevdikleriyle ilgilenmek için eve koşarken kaldırımda tökezleyen bir Yengeç bulabilirsiniz.