ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Saç dökülme problemine son! Meğer formülü çok basitmiş. 2 malzeme ile saçlarınıza kavuşun

AKSAM - | Son Güncelleme Tarihi:
Saç dökülme problemine son! Meğer formülü çok basitmiş. 2 malzeme ile saçlarınıza kavuşun

Saçların canlı, parlak ve gür görünmesi çoğu kişi için önemli bir konudur. İnsan sağlığı ile ilişkili olduğu söylenen saçlarda bazı dönemler normalin üzerinde bir dökülme meydana gelebilir. O dönemlerde bu probleminizi herhangi bir bakım ürününe ihtiyaç duymadan yeşil çay ve zeytinyağı ile çözebileceğinizi biliyor muydunuz? İşte saçlarınızı besleyerek dökülme problemini ortadan kaldıracak o formül…

Saç dökülmesi bazen genetik faktörlerden kaynaklandığı gibi bazen de stres, düzensiz ve yetersiz beslenme, hareketsizlik vb. sebeplerle de ortaya çıkabiliyor. Saç dökülme problemine son! Bunun yanı sıra vücudunuzda eksik olan birden fazla vitaminin bulunması da saç sağlığınızı oldukça etkileyebiliyor. Pek çok firma tarafından ise bu problemi ortadan kaldırdığı söylenen şampuan ve bakım kremleri üretiliyor. Onlara gerek kalmadan bu problemi saç sağlığını desteklemede oldukça etkili oldukları bilinen yeşil çay ve zeytinyağı maskesi ile ortadan kaldırabilirsiniz.

İşte o doğal maske formülü ve uygulama yöntemleri...

Yeşil Çay ve Zeytinyağı maskesi nedir?

Yeşil çay ve zeytinyağı maskesi; saç dökülmesini önlemeye ve yeni saçların çıkmasına yardımcı olabilecek etkili ve doğal bir formüldür.

Nasıl uygulanır?

-Bir fincan demli yeşil çayı bir yemek kaşığı zeytinyağı ile karıştırın.

-Saç derinize masaj yaparak uygulayın.

-Maskeyi 30 dakika beklettikten sonra ılık su ile durulayın.

Bu maskeyi haftada bir kullanarak saç sağlığınızı destekleyebilirsiniz.