ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Havası, suyu doğası harika!

DHA - | Son Güncelleme Tarihi:
Havası, suyu doğası harika!

Türkiye'nin en küçük üçüncü ilesi olan Bingöl Yayladere'de yaşayanlar, Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası ile Yayladere'ye atanan İdil Bilgen'i beliyor.

MIss Turkey 2024 güzellik yarışmasının tartışmalı birincisi İdil Bilgen (24), Sağlık Bakanlığı'nın kurasıyla Bingöl Yayladere Toplum Sağlığı Merkezi'ne atanması ilçede heyecan yarattı. Doktor eksikliği nedeniyle 108 km uzaktaki Bingöl merkeze gitmek zorunda kalan vatandaşlar, doktor Bilgen'in yolunu gözlemeye başladı.

Esnaf Zülfü Değer, "Doktorumuzun gelmesini canı gönülden istiyoruz. İlçemiz doğasıyla, havasıyla ve insanıyla gerçekten mükemmel bir yer. Doktor hanım da kızımız, evladımız olur" diye konuştu. Emekli Mehmet Altuntoprak da "Türkiye güzeli olması bizim için önemli değil. Doktor olarak hizmet etmesini istiyoruz" dedi.

DAİLY MAİL: ZALİM TROLLER

Yeni Türkiye güzeli Bilgen'in hakkındaki eleştir ve Kemal Sunal'ın 'Şabaniye' karakterine benzetilmesini İngiliz Daily Mail Gazetesi'ne haber oldu. Gazete, Bilgen için "Zalim troller onu 'erkeksi' olarak nitelendirdi" ifadesini kullandı.