Batan gemiler çocukların oyun alanı oldu

Maltepe'de, 2021 yılında lodos nedeniyle karaya oturan ve ardından batan gemiler, havaların ısınması ile birlikte çocukların oyun alanına dönüştü. Gemilere çıkan çocuklar, denize atlayarak yüzdü.
İstanbul'da 30 Kasım 2021 tarihinde şiddetli lodos meydana gelmiş, bu sırada halatları kopan gemiler alabora olmuştu. Yaklaşık 2 yıldır Maltepe sahilde bırakılan batık gemiler, havaların ısınmasıyla birlikte çocukların oyun alanına dönüştü. Kayalıklardan yüzerek batan gemilere ulaşan çocukların güverteden denize atladıkları görüldü.

Batan gemiyi oyun alanına çeviren çocuklar, zaman zaman güvenlik ekipleri tarafından uyarılsa da gün boyunca bu görüntülerin tekrarlandığı öğrenildi. Maltepe sahildeki batık gemiler bir taraftan çevre kirliliğine neden olurken, bir taraftan da havaların ısınmasıyla birlikte eğlenmek isteyen çocuklar için güvenlik riski oluşturmaya başladı.
- Popüler Haberler -

Onlar kalabalık sevmez! Doğuştan asosyal 2 burç belli oldu

Nefes borusuna anne sütü kaçan bebek, 112 Acil Çağrı Merkezi sayesinde kurtuldu

Şubatta yağışlar, geçen yıla göre yüzde 16 arttı

En güzel hadisli Cuma mesajları! Cuma ile ilgili hadisler, Peygamberimizin sözleri

Ramazan'ın 14. günü okunacak dua: İsra Suresi 105 ve 106. ayet okunuşu! İsra Suresi meali ve Türkçe okunuşu

14 Mart Tıp Bayramı tebrik mesajları 2025 | Doktora teşekkür mesajları, güzel sözler, resimli Tıp Bayramı mesajları
