ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Bakan Göktaş: 'Gönül Elçileri Projemiz' ile çocuklarımızın şefkat dolu bir yuvada büyümelerini sağlıyoruz

AA - | Son Güncelleme Tarihi:
Bakan Göktaş: 'Gönül Elçileri Projemiz' ile çocuklarımızın şefkat dolu bir yuvada büyümelerini sağlıyoruz

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 'Yürüttüğümüz 'Gönül Elçileri Projemiz' ile ailesinden uzak düşen çocuklarımızın sevgi ve şefkat dolu bir yuvada büyümelerini sağlıyoruz. Saygıdeğer Emine Erdoğan Hanımefendi'nin himayelerinde hayata geçirdiğimiz bu projemizi, bu yıl Birleşmiş Milletler 79. Genel Kurulu vesilesiyle UNICEF ile birlikte düzenleyeceğimiz yan etkinlikle bütün dünyaya tanıtacağız.' dedi.

Göktaş, Bostancı'da bir otelde düzenlenen Sivil Toplum Vizyon Belgesi ve II. Eylem Planı (2025-2027) Tanıtım Programı'nda yaptığı konuşmada, vizyon belgesinin, sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere tüm paydaşlarıyla kuracakları iş birliklerini güçlendirmesine vesile olmasını diledi.

Sivil Toplum Vizyon Belgesi ve Eylem Planı'nın hazırlanmasına katkı veren tüm sivil toplum kuruluşlarına teşekkür eden Göktaş, "Bakanlık olarak 'Toplumun her ferdine etkin sosyal hizmet sunarak ülkemizin sosyal kalkınmasında öncü kurum olmak' vizyonumuz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz." diye konuştu.