Bağırsak parazitlerini yok ediyor! Kıl kurdunun kökünü kurutuyor. Bağırsak parazitlerini yok etmek için bitkisel çözüm

Kıl kurdu, çocuklar başta olmak üzere her yaş grubunda görülen en yaygın bağırsak parazitidir. Yumurtaların bulunduğu her yüzeyden rahatlıkla alınabilen kıl kurdu, oral yolla bulaşır. Bağırsak parazitleri ölümcül olmamakla birlikte çok yaygındır. Anüste kaşıntı, ishal, mide bulantısı dışında hiçbir yan etkisi yoktur. Kıl kurdundan nasıl kurtulunur?
Parazitler; vitamin ve mineralleri vücuttan emerek karşılığında negatif toksinler bırakır. Bu parazitler vücudumuzda organizmaların ve organların hasar görmesine yol açar, hatta ölüme bile sürükler.

Hijyenik olduğunu bildiğimiz pek çok üründe dahi parazit bulunabilir ve %100 olarak parazitlerden arındırmak çok zordur. Pek çok çeşidi içinden ilaç olarak kullanılan helvacı kabağıdır. Bildiğimiz kabak çekirdekleri helvacı kabağından çıkar. Tenya denilen bağırsak kurtlarını dökmede tuzsuz kabak çekirdeği harika bir ilaçtır. Hem çok etkin hem de tümüyle zararsızdır. Çocuklara 40 gr. büyüklere 100gr. kabak çekirdeği verildiğinde, tenya ve onun gibi bağırsak parazitlerinden kolayca kurtulmaları sağlanır.

BAĞIRSAK KURTLARININ GÖSTERDİĞİ EMARELER
Bağırsak parazitleri, birçok insan herhangi bir emare olmadan da var olabilir. Bir takım rahatsızlık hissedenlerde görülenleri ise şu şekildedir:
Ateş
Yorgunulk
İshal
Kusma
Alerji
Kuru cilt

Gaz
Kaşınma
Burun kanaması
Karın ağrısı
Mide ağrısı
Dışkıda mukus
Bağırsak kurdu bitkisel tedavi Saraçoğlu tarafından sık sık gündeme gelmiştir. Ortak çarşaf kullanımı, sebze ve meyvelerin temizlenmemesi, hava yoluyla bulaşma ve toplu kullanım alanları bu hastalığı tetikler. Bağırsak kurdundan uzak kalmak için sık sık ellerin yıkanması, çamaşırların değişmesi ve yiyeceklerin özenle yıkanması tavsiye edilir. Aksi takdirde kaşınma ve ishal gibi etkileri meydana gelecektir.

Bağırsak kurdu, kıl kurdu olarak bilinen Tenya adıyla tıbbi şekilde ifade edilen bir tür bağırsak enfeksiyonudur. Tıpta enterobiasis olarak bilinir. Bağırsak kurduna her sene binlerce kişi yakalanabilir. Çünkü bu durumun yaşanması oldukça kolaydır. Hijyene dikkat edilmediğinde ve ortak eşya kullanımı yaygınlaştığında bağırsak kurdu hastalığı yaşanır. Bağırsak kurdu doğal tedavi yöntemleriyle iyileştirilebilen bir durumdur. Bu rahatsızlıktan bir an önce kurtulmak için gerekli tıbbi ve yardımcı bitkisel tedavi yapılmalıdır.
BAĞIRSAK PARAZİTLERİNDEN NASIL KURTULUNUR?
Kabak çekirdeği yağı, bağırsaklar üzerindeki olumlu etkileri sayesinde halk arasında bağırsak kurdu olarak da anılan bağırsak parazitlerine karşı olumlu etkilerde bulunuyor, bağırsakları bu zararlılardan kısa sürede kurtarabiliyor.

Bağırsak parazitleri için eski ama etkili bir yöntemdir.
MALZEMELER
Bir litre Hindistan cevizi suyu
80 kabak çekirdeği
2 yemek kaşığı bal (40 g)
HAZIRLANIŞI
Önce çekirdekleri soyun ve ezin.
Daha sonra Hindistan cevizi suyunu ve balı ekleyip karıştırın
Bağırsak parazitlerinden kurtulmak için aç karnına için.

SARIMSAK
Sarımsak, vücudu enfeksiyona karşı koruyan faydalı bir besindir. Gün içinde mutlaka tüketmeniz önerilir. Bağırsak parazitlerinin yaşandığı durumlarda çiğ sarımsak tüketmeniz size iyi gelebilir. Bağışıklık sistemini güçlendirip bağırsak kurtlarının yayılmasına engel olabilir.
ZENCEFİL
Vücudu zararlı maddelerden temizleyen bir diğer bitkisel destek zencefildir. Zencefili suya katıp ya da yoğurtla beraber tüketip bağırsak kurtlarından kurtulabilirsiniz. Zencefili gün içinde çeşitli şekillerde almanız sağlığınıza yarar olacaktır. Bağırsak kurtlarını kısa sürede vücuttan atmak için toz ve yaş haliyle tüketebilirsiniz.
- Popüler Haberler -

Adapazarı'nda korkunç kaza: 1 ağır, 7 yaralı!

Sancaktepe'de oto galericiler sitesinde çıkan yangına müdahale ediliyor

Balıkesir'de otomobilin traktöre çarptığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Denizli'de 3,9 büyüklüğünde deprem

Depremde okunacak dua ve sureler neler? Peygamberimizin (S.A.V) deprem duası Arapça ve Türkçe okunuşu

Zilzal suresi Arapça okunuşu ve Türkçe meali! Deprem suresi (Zilzal suresi) anlamı, tefsiri Arapça-Türkçe okunuşu
