ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Antidepresan gibi çay! 1 bardağı lokum gibi yumuşacık yapıyor

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Antidepresan gibi çay! 1 bardağı lokum gibi yumuşacık yapıyor

Bazı çayların vücutta sakinleştirici etkisi vardır. Bu çaylar adeta antidepresan etkisindedir ve uykuya dalmayı da kolaylaştırır. 1 bardağında sizi lokuma çevirecek çayları sıraladık. İşte antidepresan gibi 3 çay…

Antidepresanlardan uzak durmak isteyenler çareyi bitki çaylarında buluyor. İnsanı sakinleştiren bu çaylar sinirleri yatıştırır, öfkeyi kontrol etme gücü verir ve stresi azaltır. Ayrıca uyku sorununa da çare olur.

Her insanın kendine ilaç gibi geldiğini düşündüğü yöntemleri vardır. Bunlardan biri de antidepresan gibi dediğimiz bitki çaylarıdır.

1. Papatya Çayı

Bitki çayları arasında en doğal yatıştırıcı olan çaydır. Sinirleri sakinleştirir, uykuya yardımcı olabilir ve mideyi rahatlatır. Uyku sorunlarına iyi gelir, kaygıyı azaltır, sindirimi kolaylaştırır.

2. Melisa (Oğul Otu) Çayı

Melisa, sinir sistemini sakinleştiren ve stresi azaltan bir bitkidir. Aynı zamanda uykuya yardımcı olabilir. Kaygıyı azaltır, sinirleri yatıştırır, hafif uyku problemleri için iyi bir tercihtir.

3. Kuvars Çayı (Kuzu kulağı)

Hafif bir sakinleştirici etkisi olan bu çay, genellikle sinirlerin yatışmasına yardımcı olur. Uykusuzluk ve kaygıya karşı doğal bir çözüm olabilir.

DİKKAT!

Hamileler ve çocuklar mutlaka doktora danışarak kullanmalıdır. Özellikle düzenli kullanmadan önce, alerjiniz ya da sağlık sorunlarınız olup olmadığını kontrol etmek önemlidir.

Sabaha çelik kapı gibi dinç başlayan 3 burç