ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

ASELSAN'ın milli ürünleri güven veriyor

Akşam Gazetesi - | Son Güncelleme Tarihi:
ASELSAN'ın milli ürünleri güven veriyor

ASELSAN milli iletişim cihazları ve haberleşme çözümleri, Türkiye'nin güvenlik güçlerine güvenli, kesintisiz ve etkin iletişim imkanı sunuyor.

Lübnan'da Hizbullah'ın kullandığı çağrı cihazlarının uzaktan müdahale ile patlatılması haberleşme sistemlerindeki güvenliği gündeme geldi. Türkiye'de ASELSAN, hem askeri ham de sivil alandaki haberleşme cihazlarında üst düzey önlemlerle güven veriyor. İşte güvenliği en üst seviyede olan yerli ve milli sistemler:

IFF MK XIIA(S) KISA VE 0RTA MENZİLLİ SORGULAYICI: Güvenlik güçlerinin hava savunma ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanan cihaz gelen sinyallerin dost mu düşman mı olduğunu ayırt edebiliyor. Bu sayede operasyonel sahadaki belirsizlikler ortadan kalkıyor. Cihaz aynı zamanda tespit edilen hedefleri sorgulayabiliyor. Milli IFF Sorgulayıcı ve Cevaplayıcılar F-16 savaş uçaklarından TCG ANADOLU LHD'ye kadar pek çok alanda kullanılıyor.

TAŞINABİLİR RADYOLİNK HABERLEŞME SİSTEMİ: Sistem, sahada, birliklerin harekat ihtiyaçlarının gerektirdiği temel haberleşme servislerini entegre etmeye yarıyor. Sistem ile savaş alanının yakın-gerçek zamanlı resminin ve bilgilerinin tüm savaş sistemleri arasında paylaşımına imkan verecek haberleşme omurga altyapısını oluşturmak hedefleniyor.

3810 GÖREV KRİTİK HİBRİT EL TERMİNALİ: Emniyet birimleri için üretilen cihaz cep telefonu ile telsizin birleşimi yeni nesil bir cihaz olarak tanımlanıyor. Cihaz güvenlik güçlerine kesintisiz haberleşmenin yanında görüntülü görüşme ve mesajlaşmayı tek cihazda kullanabilme kolaylığı sağlıyor. Cihaz, dar band sistemleri, özel görev kritik LTE şebekeleri ve ticari GSM şebekelerinde çalışabiliyor.

3700 APCO25 KRİPTOLU EL TELSİZİ: Jandarma için özel olarak tasarlanan 3700 serisi telsizler, geniş kapsama alanı ve yüksek güvenlik standartlarıyla operasyonel haberleşmede güvenliği ve etkinliği artırıyor. Kesintisiz haberleşmeye göre optimize edilen el telsizi, özellikle yoğun ses kullanımlı kamu güvenliği kullanıcıları için tasarlandı. Kripto yeteneği bulunan telsiz, gizlenebilir ve standart formda farklı yan birimlere sahip bulunuyor.